SmartComp permite identificarea inteligentă a metalelor - TotalMateria

SmartComp, aplicaţia permite identificarea inteligentă a metalelor prin compoziţia chimică obţinută din spectometru sau alte surse analitice.

SmartComp - TotalMateria

Introdu o compoziţie chimică al unui material necunoscut

Aşa cum il găseşti în instrumentul de măsurat, rezultate ale testelor sau documentaţie

Primeşte rezultatele instant

Algoritmul pentru proprietăţi Total Materia găseşte potriviri adaptate în câteva secunde!

Revizitarea materialelor, proprietăţilor şi altele

Vizualizaţi şi comparaţi materiale şi date folosindu-vă de puterea remarcabilă a Total Metals

Folosind un algoritm patentat, SmartComp poate să elimine o cantitate enormă din timpul alocat cercetării şi sporeşte eficienţa activităţiilor în laborator şi de inspecţie prin permiterea identificării materialelor, detaliilor în ce priveşte proprietăţile materialului, referinţe încrucişate şi comparaţii echivalente.

SmartComp Mod Standard - Păreri expert datorate technologiei patentate

Păreri expert datorate technologiei patentate

Conceput să “gândească” ca un expert, SmartComp rezolvă ceea ce altfel ar consuma extrem de mult timp, în câteva secunde. Folosind un algoritm patentat SmartComp asigură ca elementele problematice capcană, impurităţile şi oligoelementele să nu ralenteze procesul de identificare şi se concentrează pe cercetarea celor mai importante elemente pentru utilizator.

SmartComp integrat cu baza de date TotalMateria

Susţinut de cea mai mare bază de date a metalelor

Chiar şi cel mai bun expert nu poate face multe fără o bază de date amplă pentru căutare şi comparaţie. SmartComp este prin urmare integrată cu baza de date Total Materia, setând posibilitatea de a compara analiza chimică introdusă împreună cu informaţii legate de compoziţie pentru mai mult de 200.000 materiale, astfel uşurând găsirea de materiale pereche.

SmartComp Mod Expert - Opţiuni de identificare avansate

Opţiuni de identificare avansate

În plus faţă de modul standard de identificare, modul avansat Expert oferă o posibilitate de a seta importanţa relativă pentru fiecare element aliaj în mod individual, astfel obţinând aliaje pereche care pot fi mai adecvate problemei specifice. Reference Materials, un alt modul, facilitează găsirea de materiale pentru calibrarea spectometrelor.

SmartComp Vizualizare Comparaţie - Comparaţie mai detaliată a materialelor candidate şi a proprietăţilor lor

Dincolo de identificare

Identificarea materialelor pereche poate fi doar o parte a poveştii. Total Materia permite accesul direct de la lista de materiale pereche până la proprietăţile materialelor, astfel furnizând posibilitatea pentru o comparaţie mai detaliată a materialelor candidate şi a proprietăţilor lor, incluzând opţiuni de comparare adiacentă şi combinând comparaţia compoziţiei chimice şi proprietăţile mecanice folosind tabele pentru referinţe incrucişate şi modulul SmartCross2.

Broşură

  SmartComps