INAS

Bentley

 

______________________________________________________________________________________________________

Seminar - 2018
Modelarea și Analiza Infrastructurii Rețelelor de Apă&Canalizare, Ape Pluviale
______________________________________________________________________________________________________
 
 

Modelarea și Analiza Infrastructurii Rețelelor de Apă&Canalizare, Ape Pluviale

Craiova, Hotel Sydney

6 - 7 Iunie

​Utilizarea modelelor hidraulice pentru analiza sistemelor de apă și canalizare și pentru dezvoltarea opțiunilor de abordare a cerințelor, oferă beneficii nemăsurate.

Înțelegerea randamentului unui astfel de sistem, inclusiv identificarea problemelor cât și cauza asociată fiecărei probleme, implică o multitudine de procese complexe cu variabile ce pot ține cont de factori diferiți cum sunt: condițiile de vreme, data calendaristică, antecedente și stare curentă a rețelelor, status-ul dezvoltării/construirii rețelei ei anumite setări operaționale.

O gestionare corectă a rețelei, cu rapoarte și analize incluse, detectarea pierderilor de apă și planificarea întreruperii de funcționare, cât și publicarea sau vizualizarea hărților asociate rețelei sunt elemente care nu trebuie să lipsească niciunei companii și care sunt un real suport în luarea deciziilor.

INAS și Bentley Systems vă invită să beneficiați de un seminar gratuit de 2 zile, dedicat demonstrării avantajelor utilizării celor mai noi tehnologii dedicate modelarii hidraulice, îmbunătățirii eficientei energetice, detectării pierderilor de apă și multe alte beneficii asociate.

Seminarul "Modelarea și Analiza Infrastructurii Rețelelor de Apă&Canalizare, Ape Pluviale 2018" va avea loc în perioada 6-7 Iunie [Craiova, Hotel Sydney]. Puteți adăuga evenimentul în calendarul dumneavoastră AICI.

În cadrul acestui seminar vor fi prezentate ultimele tehnologii Bentley Heastad pentru proiectarea, analiza și optimizarea rețelelor, Bentley Map&OpenUtilities ca potențial sistem GIS pentru utilități, SUDA/SUE pentru proiectarea 3D și crearea profilelor, crearea desenelor, detectarea conflictelor dintre componente. Vor fi de asemenea prezentate și ultimele soluții Bentley achiziționate în ceea ce privește modelarea apelor pluviale/ inundațiilor, analiza riscurilor și avertizarea împotriva inundațiilor. 

 

Pentru că ne dorim ca seminarul să fie un eveniment important și interesant pentru dumneavoastră, veți fi implicat activ în desfășurarea seminarului, lucrând direct cu soluțiile noastre software. Pentru buna desfășurare a evenimentului, vă rugăm să aveți cu dumneavoastră un laptop, pe care se vor instala licențele.

Data limită pentru înregistrare este 25 Mai 2018. Număr limitat de locuri.

Cui ne adresăm?

Personalului din industria apei, în principal personalului din următoarele departamente: GIS, modelare hidraulică, proiecte și planificare, pierdere apă, operații, scada, management.

Personalului și managerilor de programe din administrația locală și regională: municipalități, agenții fluviale, comitete rețele apă, companii ce gestionează apele provenite din furtuni.

Companiilor de consultanță angrenați în lucrări de: apă, canalizare, ape pluviale și infrastructură rutieră, în special managerilor de proiect, inginerilor GIS& hidrologie, designerilor, personal tehnologie și inovație, planificatori investiții.

Companiilor de construcții care se ocupă de apă, canalizare, ape pluviale și infrastructură rutieră: designeri și ingineri, personal din management.

Academiei și profesioniștilor independenți

Participanții vor primi licențe gratuite, valabile timp de 30 de zile, pentru soluțiile software WarerGEMS Connect, SewerGEMS Connect și HAMMER, manuale de instruire, fișe tehnice cât și cărți electronice.

Pentru informații cu privire la soluțiile software ce vor fi utilizate în cadrul acestui SEMINAR, vă rugăm accesați pagina Hidraulică - Hidrologie / Utilităţi.

______________________________________________________________________________________________________

Facebook        Linkedin INAS        GooglePlus INAS        INAS        INAS