INAS

Bentley

 

______________________________________________________________________________________________________

Seminar - 2017
Modelarea și Analiza Infrastructurii Rețelelor de Apă&Canalizare
______________________________________________________________________________________________________
 
 

Modelare a Infrastructurii de Apă și Canalizare

Craiova, Hotel Sydney

23-24 August

O parte importantă în procedura de accesare a fondurilor europene pentru infrastructura de apă și canalizare cu care se confruntă companiile de utilitați și consultanții, este pregătirea propunerii tehnice și a documentației aferente, pentru a securiza utilizarea acestor fonduri pentru reabilitarea și renovarea infrastructurii de apă.

INAS și Bentley Systems vă invită să beneficiați de un seminar gratuit de 2 zile, ce prezintă și demonstrează avantajele utilizării celei mai noi tehnologii dedicate îmbunătățirii eficienței infrastructurii de apă și canalizare.
 
Seminarul "Modelarea și Analiza Infrastructurii Rețelelor de Apă și Canalizare 2017" va avea loc ȋn perioada 23-24 August [Craiova, Hotel Sydney]. Puteți adăuga evenimentul în calendarul dumneavoastră AICI.
 
Pentru că ne dorim ca seminarul să fie un eveniment important și interesant pentru dumneavoastră, veți fi implicat activ în desfașurarea seminarului, lucrând direct cu soluțiile noastre software. Pentru buna desfășurare a evenimentului, vă rugăm să aveți cu dumneavoasdră un laptop, pe care se vor instala licențele.
 
Data limită pentru înregistrare este 18 august 2017. Număr limitat de locuri.
 
 

Cui ne adresăm?

Personalului din industria apei, în principal personalului din următoarele departamente: GIS, modelare hidraulică, proiecte și planificare, pierdere apă, operații, scada, management.

Companiilor de consultanță: Manageri de proiect, ingineri GIS& hidrologie, designeri, consultanți, personal tehnologie și inovație, management, planificatori investiții.

Companiilor de construcții: designeri și ingineri, personal din management.

Participanții vor primi licențe gratuite, valabile timp de 60 de zile, pentru soluțiile software WaterGEMS Connect, SewerGEMS Connect și HAMMER cât și manuale de instruire.

De asemenea, în urma participării, vor fi desemnați prin tragere la sorți 3 caștigători. Premiile constau în cărți de specialitate.
 
 
Pentru informații cu privire la soluțiile software ce vor fi utilizate în cadrul acestui SEMINAR, vă rugăm accesați pagina Hidraulică - Hidrologie / Utilităţi

______________________________________________________________________________________________________

INAS        INAS        Linkedin INAS        GooglePlus INAS        Facebook