Forme de particule realiste

Rocky DEM vă permite să specificați atât forme de particule rotunde, cât și cu adevărat non-rotunde în cadrul simulărilor.

Puteți amesteca și combina diferite forme, dimensiuni, flexibilități și combinații de adeziune pentru a crea propriile seturi de particule, nu doar sfere tipice sau aglomerări de sfere găsite în alte programe DEM.

Rocky DEM - Forme de particule multiple

Forme de particule multiple

Forme de particule multiple - Fibra

Fibra

Configurați și simulați dinamica unui număr mare de fibre, prezentând comportamente precum flexibilitatea, deformarea și interacțiunea dintre fibre, precum și efectul fluidelor asupra fibrelor prin simulări cuplate cu Ansys Fluent.

 

Categorie - Fibre

 

Flexibil - Da

 

CFD cuplat - Da

Forme de particule multiple - Shell

Shell

Deschideți obiecte 3D realizate prin îmbinarea suprafețelor bidimensionale pentru a crea un recipient gol cu o grosime pe care o definiți - cum ar fi o sticlă sau o cutie. Deoarece nu conțin volum interior, masa unei particule de coajă este mult mai mică decât o particulă solidă de formă similară.

 

Categorie - Shell

 

Flexibil - Da

 

CFD cuplat - Da

Forme de particule multiple - Solid concav

Solid concav

Rocky DEM este capabil să simuleze forme închise 3D întregi sau perforate cu volum interior complet compus din triunghiuri geometrice cu cel puțin unele componente orientate spre interior.

 

Categorie - Solid

 

Flexibil - Da

 

CFD cuplat - Da

Forme de particule multiple - Solid convex

Solid Convex

Explorați și mai multe posibilități de simulare oferite de 3D Rocky DEM pentru volumul interior întreg sau perforat, compus din triunghiuri geometrice fără componente orientate spre interior.

 

Categorie - Solid

 

Flexibil - Da

 

CFD cuplat - Da