CREO - Video

Extensii

Creo Simulation Live Demo

Creo Simulation Live Demo

Creo Simulation Live integrează tehnologie de la partenerul nostru ANSYS care schimbă modul în care simularea poate fi utilizată în procesul de proiectare. Simularea în timp real este acum la fel de ușoară ca schimbarea modului de vizualizare al modelului dvs.

Creo Simulation Live

Creo Simulation Live

Creo Simulation Live, susținut de ANSYS, rupe barierele dintre CAD și CAE, permițând designerilor să vizualizeze rezultatele simulării în timp real în mediul de modelare, ajutându-i să-și îmbunătățească modelele.

 

Creo Mold Machining Extension (MMX)

Creo Mold Machining Extension (MMX)

Cu Creo poți construi cu ușurință modele complexe pentru producția unicat și mică. Și pentru că folosiți Creo, atunci când se schimbă designul, calea sculei este ușor de regenerat. Designul pentru frezarea de mare viteză este mai ușor ca niciodată.

 

Additive Manufacturing Extension (AMX)

Creo Additive Manufacturing Extension (AMX)

Indiferent dacă folosiți polimeri sau metal, Creo vă poate ajuta, înlăturând decalajul dintre 3D CAD și printarea 3D. Cu Creo, ceea ce proiectați este de fapt ceea ce printați.

Creo Flow Analysis (CFD)

Creo Flow Analysis (CFD)

Perfect pentru designeri, ingineri și analiști, extensia CFD Creo combină capacitatea puternică de simulare a dinamicii fluidelor cu o interfață perfectă în Creo.

Creo AR Design Share

Creo AR Design Share

Cu Creo AR Design Share puteți interacționa cu desenele dvs. Distribuiți cu ușurință experiențe AR cu clienții și partenerii dumneavoastră folosind Creo AR Design Share.

 

Creo Product Insight

Creo Product Insight

Creo Product Insight vă permite să colectați date despre produsele din lumea reală și să le adăugați în design-ul dvs. 3D CAD. În acest fel, puteți îmbunătăți designul produsului, crea noi produse inteligente și efectua analize de tendințe pentru a proiecta generații viitoare de produse.  

Creo Flexible Modeling Extension în acțiune

Creo Flexible Modeling Extension In Action

Modificați geometria fără a vă îngrijora de constrângeri sau arborescență. Tool-ul perfect de instrumente pentru vizualizarea mai multor concepte de design sau pentru modificări de ultim minut.

Creo Advanced Assembly Extension (AAX)

Creo Advanced Assembly Extension (AAX)

Pentru organizațiile care doresc să îmbunătățească productivitatea echipelor lor de proiectare, Creo Advanced Assembly Extension (AAX) suportă cele mai bune capabilități inginerești.

Creo Design Exploration Extension Synopsis Demo

Creo Design Exploration Extension Synopsis Demo Video

Creo Design Exploration Extension (DEX) permite utilizatorilor să evalueze rapid și efectiv alternativele de design și să determine cel mai eficient proces de modelare.

Creo Collaboration Extensions Synopsis

Creo Collaboration Extensions Synopsis Demo Video

Creo Collaboration Extensions  oferă organizațiilor instrumentele necesare pentru a colabora mai eficient atunci când lucrează cu date din mai multe sisteme CAD, permițând echipelor de proiectare să îmbunătățească calitatea produsului și livrarea la timp a produsului.

Creo Interactive Surface Design Extension (ISDX)

Creo Interactive Surface Design Extension (ISDX)

Creo ISDX vă oferă acces ușor la uneltele de control care vă permit să manipulați curbele și suprafețele în mod liber. Puteți trage și varia geometria adăugând constrângeri pe măsură ce v-ați decis asupra designului. 

Creo Piping and Cabling Extension

Creo Piping and Cabling Extension

Extensia Creo Piping and Cabling (PCX) permite proiectanților să creeze rapid și ușor sisteme direct în mediul 3D sau pe baza unei scheme 2D.