CREO - Video

Capabilități CREO

Creo Simulation Live

Creo Simulation Live

PTC și ANSYS au colaborat pentru a crea Creo Simulation Live - o revoluție în materie de software de design, oferind designerilor accesul la simulări structurale, modale și termice în timp real. Creați modele impecabile și accelerați dezvoltarea cu Creo Simulation Live.

DEX AR

DEX AR

Creați și vizualizați toate opțiunile pe care le creați în timpul procesului de modelare.

Unite Technology

Creo - Unite Technology

Tehnologia Unite în Creo, oferă capabilități pentru a îmbunătăți productivitatea în medii multi-CAD, permițând organizațiilor să consolideze în mod eficient sistemele CAD și utilizatorilor să colaboreze mai eficient.

Performance Advisor pentru Creo Synopsis

Performance Advisor pentru Creo Synopsis - Demo

Performance Advisor pentru Creo oferă administratorilor CAD și IT informații operaționale privind performanța hardware și software a instalării lor.

Freestyle în acțiune

Freestyle în acțiune

Creo Freestyle creează automat curburi și suprafețe manufacturabile. Produceți suprafețe frumoase uimitoare gata pentru a atrage atenția clienților.

Design pentru Additive Manufacturing Synopsis

Design pentru Additive Manufacturing Synopsis Demo

Creo suporta designul pentru producția aditivată cu un mediu dedicat pregătirii și verificării modelelor înainte de a le trimite pentru tipărire 3D.

Simularea cu Creo

Simularea cu Creo

Capabilitățile extinse de simulare din Creo, permit proiectanților să analizeze cu ușurință atât part-urile cât și ansamblurile.

Mechanisms

Mechanisms

Opțiunea Creo Mechanism Dynamics vă permite să efectuați analize dinamice ale produselor dumneavoastră - reduceți costurile și timpul de dezvoltare prin crearea și testarea prototipurilor virtuale.

Proiectarea în contextul datelor Multi-CAD (HDIC)

Proiectarea în contextul datelor Multi-CAD (HDIC)

Creo facilitează deschiderea modelelor 3D de la alte sisteme CAD și editarea directă a geometriei.

Sheet Metal Design

Sheet Metal Design

Cu capabilitățile de proiectare a tablelor în Creo (sheet metal) puteți crea rapid și ușor pereți, curbe, crestături și flanșe. Îndoiți, aplatizați, tăiați și modelați componentele pentru fabricare înainte de a crea un prototip fizic.