CREO - Video

Apps

Creo Parametric în acțiune

Creo Parametric In Action

Creo Parametric este standardul în materie de software 3D CAD. Oferă cea mai largă gamă de capabilități 3D pentru a accelera proiectarea pieselor și ansamblurilor dumneavoastră.

Creo Illustrate - S&PI

Creo Illustrate - S&PI

Creo Illustrate combină capacitatea de ilustrare 3D cu datele CAD pentru a ușura și eficientiza funcționarea, întreținerea și asamblarea produselor.

Creo Layout în acțiune

Creo Layout In Action

Creo Layout este o aplicație CAD 2D ușor de folosit, care permite echipei dvs. de proiectare să creeze concepte în 2D. Folosiți datele dvs. 2D pentru a crea modele 3D impecabile care reflectă cu precizie intenția de design originală.

Creo Direct

Creo Direct

Creo Direct este un program CAD care permite utilizatorilor să creeze și să modifice geometria 3D sau să editeze geometria indiferent de format. Este instrumentul ideal pentru cei care lucrează în design concept, sau fabricație.

Creo Sketch

Creo Sketch

Creo Sketch este o aplicație de schițare cu mână liberă ușor de folosit pentru captarea și crearea de noi concepte 2D. Disponibil pe PC, Mac și iPad , această aplicație gratuită permite oricui să schițeze cu ușurință ideile de design de produs.

Creo View MCAD

Creo View MCAD

Creo View MCAD, este o suită puternică de instrumente de analiză a designului, care permite oricui să investigheze modelele create și să colaboreze cu oricine din întreaga organizație. Puteți vizualiza modele 3D, ansambluri, desene, imagini și documente direct pe desktop.

Creo View ECAD

Creo View ECAD

Creo View ECAD permite designerilor și membrilor echipei să vizualizeze rapid, să analizeze și să valideze desenele schematice precum și design-ul plăcilor PCB.