Vuforia Studio

Autorizați și publicați experiențe AR scalabile care transformă procesele de fabricație, servicii și instruire, fără a fi nevoie de o programare extinsă sau de costuri mari.

Realitatea augmentată pentru companii

Utilizatorii Vuforia Studio pot profita de diversitatea modelarii 3D și de perspectivele de la IoT pentru a oferi experiențe convingătoare de realitate augmentată care ajută la îmbunătățirea eficienței, la construirea de produse mai bune și la activități mai sigure și mai productive.

Studio este singurul mediu de creație drag-and-drop care permite:

  • Accelerarea creării conținutului - utilizarea secvențelor animate 3D CAD

  • Scalabilitate simplificată - accesarea și vizualizarea experiențelor dintr-o singură aplicație

  • Oferă cu ușurință informații - utilizarea datele IoT în timp real și date despre afacere

Utilizarea realității virtuale în viața de zi cu zi

Utilizarea realității virtuale în viața de zi cu zi

Vuforia Studio utilizează puterea Microsoft HoloLens în companiile industriale cu suport integrat pentru gesturi și comenzi vocale. 

Acum, companiile pot crea rapid experiențe scalabile de realitate mixtă pentru a spori eforturile de vânzare cu demonstrații virtuale de produse, pentru a îmbunătăți serviciul/întreținerea cu instrucțiuni de lucru și pentru a permite transferul de cunoștințe pentru o instruire mai eficientă.

Accelerarea realității asistate

Accelerarea realității asistate

Utilizatorii Vuforia Studio pot realiza cu ușurință interacțiuni 2D scalabile, folosind conținut nou sau existent, cum ar fi: documente de procedură de asamblare, materiale video și date IoT, fără a fi nevoie de programare. 

Asistența exclusivă pentru dispozitivele Realwear și Vuzix dezvoltă noi posibilități de productivitate a forței de muncă.