Solutii Software INAS

LICENȚIEREA PE BAZĂ DE SUBSCRIPŢIE PENTRU TOATĂ GAMA SOFTWARE PTC

Studiul de piaţă condus recent de către PTC a indicat că mai mult de 90% dintre clienţi doresc să aibă posibilitatea de a închiria licenţele, evitând astfel plata totală înaintea utilizării. Anticipând posibilitatea că soluţia software nu va mai fi utilizată peste 12 sau 24 de luni din momentul achiziţiei, companiile au solicitat în repetate rânduri mai multă flexibilitate pentru a răspunde într-o manieră cât mai corectă propriilor cerinţelor de business.

PTC a răspuns pozitiv solicitărilor clienţilor, oferind cu ceva timp în urmă soluţia ''pay as you go'' pentru anumite produse, cum ar fi PTC PLM Cloud. Acum însă, PTC introduce această facilitate pentru toate produsele şi platformele tehnologice din portofoliu, inclusiv pentru PTC Creo şi PTC Mathcad.

Ca şi bonus, toate subscriptiile PTC vin împreună cu suportul de tip ''gold level'' recunoscut şi medaliat pentru susţinerea pe care o oferă utilizatorului. Aceasta înseamnă că veţi avea acces la suportul tehnic din partea PTC şi INAS şi acces imediat la orice updateuri, fără nici un alt cost adiţional.

Aveţi nevoie de şi mai multă flexibilitate? PTC pune de asemenea la dispoziţia utilizatorului opţiunea de ''cloud hosting''. Cu ajutorul serviciilor PTC Cloud, vă puteţi bucura acum cu lejeritate de toate beneficiile utilizării soluţiilor software PTC, fără a mai purta şi grija administrării instalărilor, a susţinerii mentenanţei şi a altor probleme interne generate de utilizarea ''in house''.

Fie că utilizaţi soluţiile PTC pentru a crea produse sau a furniza servicii, înţelegem că aveţi nevoie de flexibilitate şi de instrumente potrivite la un preţ corect. Aflaţi mai multe despre licenţierea pe baza de subscriptie la adresa www.ptc.com/subscription şi decideţi acum care este modalitatea în care puteţi funcţiona mai bine. Asteptăm întrebările dumneavoastră la office@inas.ro.

Pachetul Essentials de subscripție include:

Creo Design Exploration Extension: încercați rapid și ușor noi idei de design, explorați alternativele în cadrul designului existent și urmăriți punctele de decizie de-a lungul derulării proiectului fără a pune în pericol designul original sau a vă angaja să faceți anumite schimbări definitiv.

Creo Tolerance Analysis: Salvați timp, bani și scutiți-vă de orice neplăceri. Evaluați impactul toleranțelor și dimensiunilor asupra designului de produs înainte de a ajunge în faza de prototip sau producție.

Human Factors Design: Aveți nevoie de modele umane? Aveți posibilitatea să înserați un manechin în modelul 3D și să preveniți din timp nepotrivirile ergonomice. Vizualizați, simulați, optimizați și comunicați orice interacțiune om-produs, devreme în procesul de proiectare.

Biblioteca Standard eLearning: Spuneți stop căutării de răspunsuri. Peste 140 ore de instruire sunt acum puse la dispoziția dumneavoastră.

Împrumut Licențe Extins: Lucrul remote a devenit acum mult mai ușor. Împrumutați licențe flotante pâna la 180 de zile, cu 150 zile mai mult decât puteți împrumuta licențele perpetue.

Home Use: Lăsați laptopul la serviciu. Fiecare pachet Creo Essentials include o licență pentru utilizare acasă, Creo Parametric Essentials package.

Performance Advisor: Creo Performance Advisor oferă un tablou de bord pentru întreaga instalare Creo, permițându-vă să înțelegeți și să optimizați performanța întregului sistem Creo.

PTC pune la dispoziția utilizatorilor campania de conversie a licențelor cu serviciul de mentenanță expirat, în licențe noi de subscripție, ce includ: software, suport gold și instruire. 

Prețul pentru 1 an de subscripție este considerat preț de client loial și este considerabil mai mic decât prețul unei licențe noi de subscripție!

Avantajele conversiei sunt:

  • utilizarea licențelor dumneavoastră la cea mai nouă versiune; pentru informații complete despre noutățile din Creo 4.0, accesați link;
  • mentenanță și updateuri de securitate;
  • suport tehnic din partea INAS;
  • cost zero pentru taxa de mentenanță aferentă anilor inactivi;
  • 3 accese a câte 40 de ore la baza de date e-Learning pentru licența Creo/ProEngineer Floating și 1 acces pentru licența Creo/ProEngineer Locked;
  • acces la Performance Advisor (monitorizarea performanțelor hardware și software);
  • două licențe "Home Use" pentru fiecare licență "floating" și o licență "Home Use" pentru fiecare licență "locked".

Transformați acum licențele vechi în instrumente de ultimă generație!

 

Despre PTC

PTC (Nasdaq: PMTC), furnizează soluţii de ultimă generaţie pentru managementul ciclului de viaţă a produsului (PLM), soluţii de administrare a conţinutului informational (content management), soluţii pentru editare dinamică (dynamic publishing). Printre cele peste 40.000 de companii din întreaga lume, beneficiare ale soluţiilor PTC, se numără cele mai cunoscute şi inovative companii din domeniul industrial, guvernamental, servicii, editorial, ştiinţe ale vieţii. PTC face parte din companiile care alcătuiesc indicii SP Midcap 400 şi Russel 2000. Pentru mai multe informaţii despre PTC, vizitaţi www.ptc.com.

 

Despre INAS

INAS S.A. Craiova este unul dintre principalii furnizori de soluţii MCAD/CAM/CAE şi PLM şi servicii conexe, pentru industria românească. INAS este reseller autorizat PTC în Romania din anul 1993. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.inas.ro.