ANSYS

Ansys Channel Partner

Program Ansys Startup

Programul Ansys Startup vă oferă acces deplin la pachetele software de simulare, care sunt concepute și comercializate astfet încât antreprenorii să-și poată dezvolta afacerea, rapid și eficient din punct de vedere al costurilor. Ştim că în primele etape de dezvoltare ale unei afaceri, există adesea o finanțare limitată, iar veniturile sunt insuficiente. De aceea a fost creat acest program, Ansys Startup, tocmai pentru a veni în întâmpinarea celor care doresc să-și dezvolte o afacere, folosind cele mai performante instrumente - soluțiile de simulare Ansys - cu o investiție inițială minimă. Multe dintre companiile de succes din lume au fost înființate de la zero, iar Ansys își propune să colaboreze cu cei nou înființați pentru a-i ajuta să devină la rândul lor lideri industriali.

Program ANSYS Startup

Ca partener în Programul Startup, veți obține acces instantaneu la soluțiile Ansys, astfel încât veți putea începe să construiți prototipuri virtuale pentru noile dumneavoastră produse. Aceste prototipuri virtuale pot fi modificate și testate prin simulare, de sute de ori, nemaifiind necesar să construiți și să testați numeroase prototipuri fizice - economisind astfel timp și bani în procesul de perfecționare a design-ului de produs. Parteneriatul vă oferă acces la întreg portofoliul de instrumente de simulare Ansys: analiză structurală, termică, CFD, electromagnetică la frecvență înaltă și joasă, analiză în câmp cuplat precum și instrumente pentru realizarea de prototipuri virtuale la nivel de sistem și crearea de Digital Twins.

Ca beneficii suplimentare putem menționa oportunități de marketing și acces la portalul pentru clienți care asigură furnizarea gratuită a documentației tehnice de utilizare și instalare, descărcarea kit-ului Ansys, etc.

Indiferent dacă sunteți o companie care se lansează individual sau un nou grup de companii, aflați mai jos cum vă poate ajuta Ansys:

Startups

Companii eligibile:

  • Sunteți o companie privată
  • Nu sunteți o companie de consultanță sau servicii ori o companie care oferă servicii de consultanță ca parte a modelului dumneavoastră de afaceri
  • Compania are mai puțin de 5 ani
  • Aveți venituri mai mici de 1 milion USD pe an.

 

Despre ANSYS Inc.

Înființată în anul 1970, compania ANSYS Inc., ajunge în scurt timp una dintre cele mai puternice companii dedicate dezvoltării de produse software pentru simulare, produse ce sunt folosite astăzi de către inginerii din întraga lume în diverse industrii. Compania iși concentrează eforturile în vederea dezvoltării unor soluții deschise, foarte flexibile, care să permită utilizatorilor analizarea produselor direct pe calculator, fără a mai fi nevoie de prototipuri, și furnizează o platformă pentru dezvoltarea rapidă, eficientă și cu costuri scăzute a produselor, începând cu etapa de design și terminând cu cea de testare și validare. Compania, împreună cu rețeaua globală de distribuitori autorizați, furnizează clienților atât produsele ANSYS cât și suport tehnic și instruire în utilizare. Având sediul central în Canonsburg, Pennsylvania, SUA, și mai mult de 40 de locații strategic amplasate în toată lumea, cu aproximativ 1.400 angajați, ANSYS Inc. împreună cu toate companiile subsidiare ei, distribuie produsele ANSYS printr-o rețea de distribuitori autorizați în mai mult de 40 de țări. Pentru mai multe informații vă invităm să vizitați www.ansys.com.

 

Despre INAS

Prezentă pe piaţa de profil din România încă din anul 1991, INAS S.A. este astăzi unul dintre principalii furnizori de soluţii CAD/CAM/CAE/PLM şi servicii conexe, pentru industria românească. Încă de la înfiinţare, INAS s-a remarcat prin orientarea constantă către client şi prin preocuparea de a introduce pe piaţă produse software complete şi inovative care să răspundă celor mai exigente cerinţe ale utilizatorilor săi.

Având şi o bogată experienţă practică, acumulată ca urmare a colaborărilor cu parteneri de prestigiu atât din industria românească cât şi din străinătate, specialiştii INAS furnizează consultanţă tehnică de specialitate în domeniul ingineresc, respectiv servicii de proiectare şi analiză, pentru o gamă largă de domenii industriale, de la construcţia de autovehicule şi maşini grele la industria nucleară şi apărare.