Noutăți INAS

Windchill ProductPoint versiunea 1.0 (soluţii şi produse PTC)

Windchill ProductPoint - o soluţie bazată pe SharePoint şi .Net Framework pentru dezvoltarea de produse

Echipele de ingineri de proiectare contribuie cu o mare parte dintre cunoştinţele ce constituie proprietatea intelectuală a unei companii. Printre acestea se numără: cerinţele clientului, calcule de proiectare, design CAD detaliat, documentaţia tehnică a produsului şi lista poate continua.

Windchill ProductPoint 1.0Cu toate că organizaţiile au un bogat arsenal de soluţii pentru a crea şi a actualiza aceste date complexe, rămâne o provocare cheie: partajarea în mod eficient în interiorul echipei sau între echipe. Valoarea rezultatelor şi productivitaea muncii de dezvoltare a produsului ar creşte semnificativ dacă ar exista practici de colaborare eficientă şi acces facil la informaţii.

PTC introduce Windchill ProductPoint ca soluţie de dezvoltare a produsului bazată pe Microsoft SharePoint Services. Windchill ProductPoint are ca scop partajarea informaţiei CAD precum şi a altor date structurate între echipe. Este usor de învăţat şi are ca avantaj o implementare rapidă.

Pentru clienţii Windchill, ProductPoint va completa sistemele existente prin schimbul opţional de informaţie CAD cu acestea. În plus informaţiile din Windchill pot fi prezentate într-o interfaţă familiară SharePoint extinzând procesul de dezvoltare a produsului pentru o audienţă mai largă.

Companiile mai mici care în prezent utilizează foldere comune în reţea sau site-uri FTP pentru a gestiona fişiere CAD pot constata că Windchill ProductPoint singur este suficient pentru a răspunde nevoilor lor de protecţie şi folosire în comun a datelor referitoare la produs.

Beneficii

  • Managementul şi controlul versiunilor documenetelor CAD oferă o serie de avantaje în comparaţie cu stocarea în reţeaua locală sau site-uri FTP ceea ce permite o un lucru concurent şi eficient
  • Capacitate de a partaja informaţiile de dezvoltare a produsului cu o comunitate mai largă prin utilizarea tehnologiei SharePoint
  • Completează implementările existente de Windchill ca soluţie de management pentru ciclului de viaţă al produsului
  • Asimilare uşoară de utilizatori datorită mediului familiar Microsoft
  • Moşteneşte caracteristicile SharePoint fiind uşoar şi rapid de implementat
  • Cost total de întreţinere scăzut
  • Este o parte componentă a Sistemului PTC de dezvoltare a produsului (pachet de soluţii PTC flexibile şi scalabile special proiectate şi testate pentru a lucra împreună)

 

Despre PTC

PTC (Nasdaq: PMTC), furnizează soluţii de ultimă generaţie pentru managementul ciclului de viaţă a produsului (PLM), soluţii de administrare a conţinutului informational (content management), soluţii pentru editare dinamică (dynamic publishing). Printre cele peste 40.000 de companii din întreaga lume, beneficiare ale soluţiilor PTC, se numără cele mai cunoscute şi inovative companii din domeniul industrial, guvernamental, servicii, editorial, ştiinţe ale vieţii. PTC face parte din companiile care alcătuiesc indicii SP Midcap 400 şi Russel 2000. Pentru mai multe informaţii despre PTC, vizitaţi www.ptc.com.

 

Despre INAS

INAS S.A. Craiova este unul dintre principalii furnizori de soluţii MCAD/CAM/CAE şi PLM şi servicii conexe, pentru industria românească. INAS este reseller autorizat PTC în Romania din anul 1993. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.inas.ro.

 

Înapoi