Noutăți INAS

VERICUT 7.4 - simulează, verifică şi optimizează procesul de prelucrare pe maşini CNC (soluţie software CGTech)

VERICUT 7.4

VERICUT 7.4 include mai multe îmbunătățiri care îi maximizează productivitatea și profitabilitatea.

În versiunea 7.4, prima schimbare pe care o veți observa este o nouă funcție, “Welcome Screen”, care se afișează în mod automat la lansarea unei sesiuni VERICUT. Funcția “Welcome Screen” include: startarea unui nou proiect, deschiderea proiectelor existente, posibilitatea deschideri proiectelor recent deschise precum şi accesul la template-urile salvate. Deasemenea “Welcome Screen” permite accesul la filmele tip instruire Vericut”. Interfața poate să fie personalizată în funcție de dorința utilizatorului. VERICUT este îmbunătățit cu o nouă metodă de andocare, permițând ca interfața să fie configurată în modul cel mai eficient posibil. Noua metodă de andocare este foarte flexibilă și oferă un nivel ridicat de posibilități de personalizare.

 

Alte caracteristici noi

  • Interfețele noi sunt disponibile pentru integrarea VERICUT cu Creo Parametric 3.0, CAMWorks și SolidWorks. Interfața GibbsCAM-to-VERICUT este reproiectată. Sunt disponibile interfețe pentru aproape toate sistemele majore CAM și care sunt la curent cu fiecare versiune.
  • Noua aplicaţie Iscar IQCloud, de la MachiningCloud, ca şi aplicaţia NOVO de la Kennmetal faciliteazş descărcarea modelelor de scule 3D care pot fi transferate rapid în VERICUT
  • VERICUT suportă Kuka Robot Language (KRL)
  • OptiPath funcționează automat prin mai multe setări
  • Sintaxa programului NC este verificată în mod automat atunci când este deschis un fișier

 

Modul nou: Force™

Force este o aplicație de modelare bazată pe fizică și matematică care optimizează ratele de avans pentru piesele prelucrate. Force determină vitezele optime pentru un proces de frezare sau strunjire și face ca mașina CNC să prelucreze în modul cel mai eficient, rapid și în deplină siguranţă în funcție de tipul materialului prelucrat. Este deosebit de potrivit pentru îmbunătățirea prelucrării materialelor dure - oţeluri inoxidabile, oţeluri aliate şi oţeluri pentru scule, inconel, și titan - care sunt frecvent utilizate pentru fabricarea matrițelor/ştanțelor și piese aerospațiale.

 

Înapoi