Noutăți INAS

Transformați acum licențele învechite în soluții software PTC de ultimă generație!

PTC a dat startul la campania de conversie a licenţelor software cu serviciul de mentenanţă expirat, în licenţe pe bază de subscripţie, ce includ: software, suport şi instruire. Acest program este disponibil şi pentru licenţele dumneavoastră software non - PTC*.

Preţul pentru 1 an de subscripţie este promoţional, doar 35% din preţul licenţei perpetue, faţă de 45% cât este preţul de listă.

Începând cu martie 2017, nu va mai fi posibilă conversia licenţelor vechi.

Avantajele conversiei sunt:

  • utilizarea licenţelor dumneavoastră la cea mai nouă versiune
  • mentenanţă şi updateuri de securitate
  • suport tehnic din partea INAS şi PTC
  • cost zero pentru taxa de mentenanţă aferentă anilor inactivi
  • accese a câte 40 de ore la baza de date e-Learning pentru licenţa Creo/ ProEngineer Floating şi 1 acces pentru licenţa Creo/ ProEngineer Locked
  • acces la Performance Advisor (monitorizarea performanţelor hardware şi software)

Transformaţi acum licenţele dumneavoastră vechi în instrumente de ultimă generaţie! Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne contactaţi.

Despre PTC

PTC (Nasdaq: PMTC), furnizează soluţii de ultimă generaţie pentru managementul ciclului de viaţă a produsului (PLM), soluţii de administrare a conţinutului informational (content management), soluţii pentru editare dinamică (dynamic publishing). Printre cele peste 40.000 de companii din întreaga lume, beneficiare ale soluţiilor PTC, se numără cele mai cunoscute şi inovative companii din domeniul industrial, guvernamental, servicii, editorial, ştiinţe ale vieţii. PTC face parte din companiile care alcătuiesc indicii SP Midcap 400 şi Russel 2000. Pentru mai multe informaţii despre PTC, vizitaţi www.ptc.com.

 

Despre INAS

INAS este unul dintre principalii furnizori de soluţii MCAD/CAM/CAE&PLM şi servicii conexe, pentru industria românească. INAS este reseller autorizat PTC în Romania din anul 1993. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.inas.ro.

*promoţia este valabilă pentru conversia a minim trei licenţe non-PTC. 

Înapoi