Noutăți INAS

Systems - Noutăți în ANSYS 19

Systems

ANSYS 19 oferă capacități puternice în două domenii importante: simulare pentru sistemul de control al acumulatoarelor, analiza siguranței în funcționare pentru toate industriile în care aceasta este critică. În ANSYS 19 sunt incluse caracteristici și capabilități îmbunătățite astfel încât se poate modela cu ușurință întregul sistem de control al acumulatoarelor, inclusiv software-ul încorporat. Cu ANSYS Simplorer, puteți simula întregul sistem de testare. ANSYS 19  extinde analiza siguranței în funcționare la toate industriile. Acum puteți crea analize medini cu ANSYS pentru aplicații din alte industrii în afara de auto, cum ar fi industria aerospațială și de apărare, feroviara, nucleara și alte industrii în care siguranța este critică.

ANSYS 19 oferă capabilități puternice în două domenii importante: simularea și implementarea sistemelor de management al acumulatorului și analiza siguranței funcționale pentru toate industriile critice din punct de vedere al siguranței.

Noile caracteristici și capabilități îmbunătățite ale ANSYS 19 permit utilizatorilor să modeleze cu ușurință întregul sistem de control și management a bateriilor, de la fizica 3D la software-ul încorporat. Cu ANSYS Simplorer, utilizatorii pot simula și testa întregul sistem. Setul de instrumente pentru proiectarea acumulatorilor este de asemenea disponibil în ANSYS 19 și se bazează pe modelul circuitului echivalent al componentelor și modulelor, economisind timp și costuri având certitudinea că designul este corect încă de la începutul procesului.

ANSYS 19 extinde analiza siguranței în funcționare la toate industriile. Utilizatorii pot acum să realizeze analize medini cu ANSYS pentru aplicații în afara domeniului auto, inclusiv industria aerospațială și de apărare, feroviara, nucleară și alte industrii pentru care siguranța este critică. Se pot folosi profiluri adaptate la specificul fiecărui domeniu industrial.

Pentru a integra procesele de analiză de siguranță și inginerie, analiza medini se integrează de asemenea cu ANSYS SCADE și software-ul de modelare, simulare și generare a arhitecturii. În plus, o interfață bidirecțională pentru Jama permite gestionarea fără probleme a cerințelor. Capabilitățile analizei medini a siguranței sunt îmbunătățite pentru a sprijini analizele FMEA în conformitate cu standardul VDA de management al calității pentru aplicațiile auto.

Instrumentul este acum aplicabil pentru analiza de siguranță la nivelul de semiconductor, cu suport pentru rata defectelor tranzitorii și rata distribuției de defecțiuni. De asemenea, poate importa modele ANSYS Redhawk.

Înapoi