Noutăți INAS

Susținerea inovațiilor în domeniul energiei

Campanie globală ANSYS pentru susținerea inovațiilor de ultimă generație din domeniul energiei

De la an la an cererea de energie la nivel mondial este într-o continuă creștere astfel că uneltele de simulare a consumului de energie au devenit instrumente esențiale în determinarea modului în care energia este produsă și cel mai important cum este consumată. În același timp preocupările legate de schimbările climatice au inăsprit reglementările în ceea ce privește proiectarea viitoarelor sisteme energetice. Evident, pentru a face față acestor provocări sunt necesare progrese majore în domeniul energiei.

Soluțiile ANSYS vă pot ajuta să proiectați sisteme eficiente, durabile ce pot face față provocărilor actuale și viitoare. Gama de solvere pentru domeniile structurale, termice, electrice și de mecanică a fluidelor vă permit să realizați concepte și sisteme ce se pretează oricărei aplicații inginerești. Fie că este vorba de un proiect ce are drept scop îmbunătățirea performanțelor unei turbine, eficientizarea consumului de energie pentru un motor cu ardere internă ori a unui dispozitiv wireless de reîncărcare a unui vehicul electric, soluțiile ANSYS pot reduce considerabil timpul de proiectare și automat lansarea produsului pe piață se va face mult mai rapid.

Tehnologia de simulare ANSYS poate fi utilizată în toate etapele complexe de realizare a unui sistem energetic.

Descoperiți modul în care soluțiile ANSYS sunt utilizate în etapele esențiale de design și inginerie:

  • Electrificare avansată
  • Eficientizarea consumului de combustibil
  • Proiectare (modelare) aerodinamică
  • Effective Lightweighting (conceptul de a crea vehicule mult mai ușoare pentru a scădea consumul de carburant)
  • Optimizare termică

 

Despre ANSYS, Inc.

Înfiinţată în anul 1970, compania ANSYS Inc., ajunge în scurt timp una dintre cele mai puternice companii dedicate dezvoltării de produse software pentru simulare, produse ce sunt folosite astăzi de către ingineri din întraga lume în diverse industrii. Compania işi concentrează eforturile în vederea dezvoltării unor soluţii deschise, foarte flexibile, care să permită utilizatorilor analizarea produselor direct pe calculator, fără a mai fi nevoie de prototipuri, și furnizează o platformă pentru dezvoltarea rapidă, eficientă şi cu costuri scăzute a produselor, începând cu etapa de design și terminând cu cea de testare şi validare. Compania, împreună cu reţeaua globală de distribuitori autorizaţi, furnizează clienţilor atât produsele ANSYS cât şi suport tehnic şi instruire în utilizare. Având sediul central în Canonsburg, Pennsylvania, SUA, şi mai mult de 40 de locaţii strategic amplasate în toată lumea, cu aproximativ 1.400 angajati, ANSYS Inc. împreună cu toate companiile subsidiare ei, distribuie produsele ANSYS printr-o reţea de distribuitori autorizaţi în mai mult de 40 de ţări. Pentru mai multe informaţii vă invităm să vizitaţi www.ansys.com.

 

Despre INAS

INAS este unul dintre principalii furnizori de soluţii MCAD/CAM/CAE&PLM şi servicii conexe, pentru industria românească. INAS este reseller autorizat ANSYS în Romania din anul 1991.

 

Înapoi