TLO GET ACTIVE: Subscripție licențe PTC

PTC continuă campania de conversie a licențelor CREO* cu serviciul de mentenanță expirat, în licențe noi de subscripție PTC Creo 4.0, ce includ: software, suport și instruire. Prețul pentru 1 an de subscripție este promoțional, doar 30% din prețul licenței perpetue!

Termenul limită până la care puteți face conversia este 31 martie 2017. După această dată nu va mai fi posibilă conversia licențelor vechi.

Avantajele conversiei sunt:

  • utilizarea licențelor dumneavoastră la cea mai nouă versiune; pentru informații complete despre noutățile din Creo 4.0, accesați link;
  • mentenanță și updateuri de securitate;
  • suport tehnic din partea INAS și PTC;
  • cost zero pentru taxa de mentenanță aferentă anilor inactivi;
  • 3 accese a câte 40 de ore la baza de date e-Learning pentru licența Creo/ProEngineer Floating și 1 acces pentru licența Creo/ProEngineer Locked;
  • acces la Performance Advisor (monitorizarea performanțelor hardware și software);
  • două licențe "Home Use" pentru fiecare licență "floating" și o licență "Home Use" pentru fiecare licență "locked".

Transformați acum licențele vechi în instrumente de ultimă generație! Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați.

Despre PTC

PTC (Nasdaq: PMTC), furnizează soluții de ultimă generație pentru managementul ciclului de viață a produsului (PLM), soluții de administrare a conținutului informațional (content management), soluții pentru editare dinamică (dynamic publishing). Printre cele peste 40.000 de companii din întreaga lume, beneficiare ale soluțiilor PTC, se numără cele mai cunoscute și inovative companii din domeniul industrial, guvernamental, servicii, editorial, științe ale vieții. PTC face parte din companiile care alcătuiesc indicii SP Midcap 400 și Russel 2000. Pentru mai multe informații despre PTC, vizitați www.ptc.com.

 

Despre INAS

INAS este unul dintre principalii furnizori de soluții MCAD/CAM/CAE&PLM și servicii conexe, pentru industria românească. INAS este reseller autorizat PTC în Romania din anul 1993. Pentru mai multe informații, vizitați www.inas.ro.

* Campania este valabilă pentru toată gama software PTC, cât și pentru licențele software non - PTC. Pentru licențele software non-PTC, pragul de conversie este de minim 3 licențe vechi non PTC la 3 licențe noi PTC, iar pentru licențele software PTC pragul de conversie este de 1 la 1.

Înapoi