Noutăți INAS

PTC anunţă Pro/ENGINEER Wildfire 3.0 (soluţii şi produse PTC)

PTC anunţă lansarea oficială Pro/ENGINEER Wildfire 3.0, o versiune majoră a soluţiei sale MCAD/CAM/CAE, în acelaşi timp o componentă integrantă a Sistemului de Dezvoltare a Produselor (PDS).

Treceţi la un nivel superior de productivitate

Pro/ENGINEER Wildfire 3.0 determină o creştere reală a productivităţii atât la nivel individual, cât şi la nivel organizaţional, al proceselor, permiţând utilizatorilor săi să lucreze mai eficient şi mai inteligent.

Noutăţi menite să sporească productivitatea la nivel individual

Asamblare mai rapidă

Interfaţa modernă, intuitivă şi familiară pentru utilizatori, Pro/ENGINEER Wildfire 3.0 face procesul de asamblare şi mai eficient, făcând posibilă asamblarea componentelor de până la 5 ori mai rapid. Iar cu noile procese multi-threaded de căutare şi regenerare a informaţiei aferente componenţei ansamblurilor, plus suportul pentru Microsoft Windows XP x64, nu numai că informaţia este creată în Pro/ENGINEER mai rapid, dar şi cantitatea de informaţie cu care puteţi lucra în aceeaşi sesiune Pro/ENGINEER este mult mai mare.

Documentaţia 2D

De acum, 2D în Pro/ENGINEER Wildfire 3.0 include vederi 3D umbrite, pentru o mai bună comunicare a intenţiei de proiectare şi pentru eliminarea oricărei ambiguităţi în interpretarea desenului. În plus, prin automatizarea multor operaţii simple dar consumatoare de timp, cum ar fi orientarea automată a săgeţilor, alinierea automată de cote şi/sau simboluri, plasarea automată a vederilor în funcţie de spaţiul disponibil/dimensiunea hârtiei, rezultă o creştere a productivităţii în elaborarea documentaţiei 2D cu 60% faţă de versiunea anterioară.

Sketch

Procesul de concepţie geometrică în sketch a fost îmbunătăţit astfel încât, cu un minim de selecţii de menu, timpul total necesar creării şi modificării de forme să fie redus considerabil.
Accesul rapid la forme standard, predefinite sau uzuale, cu posibilitatea reutilizării acestora, controlul asupra textului în sketch, şi suportul pentru fonturi OpenType, conduc la o creştere a productivităţii în modificarea schiţelor mari, complexe, cu până la 80%.

Sheetmetal

Interfaţa modernă, dedicată, simplifică procesul de concepţie a ansamblurilor şi pieselor din tablă. Formele specifice pieselor de tablă "înţeleg" intenţia de proiectare şi încorporează rapid geometria necesară creării modelului 3D. Spre exemplu, în cazul pieselor din tablă realizate prin îndoire (cu pereţi multipli), se realizează automat controlul interferenţelor geometrice care pot apărea la colţuri, iar pentru evitarea lor sunt create decupări de colţ dintr-o singură formă. Cu aceste îmbunătăţiri, rezultă o creştere a vitezei de concepţie a pieselor şi ansamblurilor din tablă dar şi reducerea numărului total de forme necesare cu până la 90%.

Maşinare mai rapidă

Un alt element de noutate îl constituie interfaţa dedicată CAM, acum mai intuitivă şi mai consistentă cu restul aplicaţiilor Pro/ENGINEER.
În plus, o interfaţă nouă, modernă şi intuitivă "Tool Manager", include capabilităţi pentru optimizarea procesului de căutare, sortare şi acces rapid la sculele şi dispozitivele necesare, oferind astfel oportunitatea unor decizii eficiente şi economice. Cu aceste îmbunătăţiri, generarea şi optimizarea traseelor sculelor se vor realiza de până la 3 ori mai rapid.

Noutăţi menite să sporească productivitatea la nivel organizaţional, al proceselor

Modele 3D mai inteligente

Modelul 3D înglobează informaţii cu caracter tehnologic, făcând posibilă reutilizarea proceselor de fabricaţie deja validate şi facilitând proiectarea în vederea fabricaţiei.
Cu ajutorul noii tehnologii AssemblySense™ puteţi îngloba în modelul 3D reguli logice şi instrucţiuni de asamblare: puteţi specifica spre exemplu, ca numai bolţuri filetate ¼ - 20 să poată fi asamblate în găuri filetate ¼ - 20 sau puteţi specifica parametri de rugozitate la asamblarea unui ax cu un rulment. Cu această tehnologie vă asiguraţi nu numai că puteţi asambla componentele, ci şi că ansamblul rezultat va funcţiona.

Accesul distributiv

Pro/ENGINEER Wildfire 3.0 introduce conceptul de "mediu de lucru portabil" (portable workspace), făcând posibil accesul distributiv şi sigur, la informaţiile CAD stocate în Pro/INTRALINK® sau Windchill®, împreună cu metadatele asociate. Astfel, parteneri sau furnizori externi, pot lucra într-un mediu de lucru portabil, care gestionează modificările, facilitează colaborarea părţilor pentru analiza, aprobarea şi controlul modificărilor şi în plus, uşurează asimilarea lor în baza de date internă a companiei.

Smart Process Wizard pentru Mechanica

Pro/ENGINEER Wildfire 3.0 include o interfaţă Wizard, customizabilă, care captează cele mai bune practici şi procese din domeniul FEA, recomandă moduri de abordare a diferitelor procese şi facilitează accesul larg al inginerilor la toate aceste informaţii.
Acest adevărat ghid de proces îi "conduce" pe ingineri în timpul procesului de analiză, conducând astfel la creşterea eficienţei procesului şi făcând posibilă validarea din punct de vedere funcţional a produsul încă din faza de concepţie.

Interoperabilitate

Pentru a răspunde cerinţelor actuale legate de dezvoltarea de produse, PTC a introdus încă de la versiunea anterioară conceptul de PDS – Sistemul de Dezvoltare a Produselor – singurul astfel de sistem integrat şi integral din industrie. Pro/ENGINEER Wildfire 3.0 aduce câteva îmbunătăţiri în ceea ce priveşte interoperabilitatea între Pro/ENGINEER şi Pro/INTRALINK sau Windchill, cu efect asupra automatizării şi simplificării nivelelor de raportare a datelor, componentelor, istoriei şi statusului actual al fişierelor de proiectare.

Calitate şi Suport Tehnic

PTC continuă să îşi demonstreze anagajamentul de a furniza produse de calitate superioară, pentru dezvoltarea acestei versiuni, Pro/ENGINEER Wildfire 3.0, folosind procese şi metodologii certificate ISO şi CMMI.

Utilizatorii cu contract activ de maintenance beneficiază de upgrade automat atât la versiunea Pro/ENGINEER Wildfire 3.0 cât şi la noul nivel de suport tehnic – Gold. Acesta asigură accesul la asistenţă tehnică telefonică 24/7 cât şi la baza de date Knowledge base. Indiferent de ora, zi, sau graniţe geografice, suportul tehnic este accesibil printr-un simplu click de mouse sau telefon.

 

Despre PTC

Parametric Technology Corporation PTC, furnizează soluţii de ultimă generaţie pentru managementul ciclului de viaţă a produsului (PLM), soluţii de administrare a ciclului de viaţă al informaţiei (content management) şi soluţii pentru editare dinamică (dynamic publishing). Printre cele peste 40.000 de companii din întreaga lume, beneficiare ale soluţiilor PTC, se numără cele mai cunoscute şi inovative companii din domeniul industrial, guvernamental, servicii, editare de publicatii, ştiinţe ale vieţii. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.ptc.com

 

Despre INAS

INAS S.A. Craiova este unul dintre principalii furnizori de soluţii MCAD/CAM/CAE&PLM şi servicii conexe, pentru industria românească. INAS este reseller autorizat PTC în Romania din anul 1993.

 

Înapoi