Noutăți INAS

PTC introduce licenţierea pe bază de subscripţie pentru toată gama software! (soluţii şi produse PTC)

Studiul de piaţă condus recent de către PTC a indicat că mai mult de 90% dintre clienţi doresc să aibă posibilitatea de a închiria licenţele, evitând astfel plata totală înaintea utilizării. Anticipând posibilitatea că soluţia software nu va mai fi utilizată peste 12 sau 24 de luni din momentul achiziţiei, companiile au solicitat în repetate rânduri mai multă flexibilitate pentru a răspunde într-o manieră cât mai corectă propriilor cerinţelor de business.

PTC a răspuns pozitiv solicitărilor clienţilor, oferind cu ceva timp în urmă soluţia ''pay as you go'' pentru anumite produse, cum ar fi PTC PLM Cloud. Acum însă, PTC introduce această facilitate pentru toate produsele şi platformele tehnologice din portofoliu, inclusiv pentru PTC Creo şi PTC Mathcad.

Ca şi bonus, toate subscriptiile PTC vin împreună cu suportul de tip ''gold level'' recunoscut şi medaliat pentru susţinerea pe care o oferă utilizatorului. Aceasta înseamnă că veţi avea acces la suportul tehnic din partea PTC şi INAS şi acces imediat la orice updateuri, fără nici un alt cost adiţional.

Aveţi nevoie de şi mai multă flexibilitate? PTC pune de asemenea la dispoziţia utilizatorului opţiunea de ''cloud hosting''. Cu ajutorul serviciilor PTC Cloud, vă puteţi bucura acum cu lejeritate de toate beneficiile utilizării soluţiilor software PTC, fără a mai purta şi grija administrării instalărilor, a susţinerii mentenanţei şi a altor probleme interne generate de utilizarea ''in house''.

Fie că utilizaţi soluţiile PTC pentru a crea produse sau a furniza servicii, intelegem că aveţi nevoie de flexibilitate şi de instrumente potrivite la un preţ corect. Aflaţi mai multe despre licenţierea pe baza de subscriptie la adresa www.ptc.com/subscription şi decideţi acum care este modalitatea în care puteţi funcţiona mai bine.

 

Înapoi