Noutăți INAS

PTC a lansat soluţia Performance Advisor (soluţii şi produse PTC)

PTC a lansat soluţia Performance Advisor pentru PTC Creo, un instrument de tip Administrator deosebit de util pentru vizualizarea în cadrul companiei a informaţiilor legate de performanţa hardware şi software a aplicaţiilor PTC Creo instalate. PTC Creo Performance Advisor oferă informaţii  actualizate cu privire la utilizarea aplicaţiilor PTC Creo, direct în mediul dumneavoastră.

Performance Advisor pentru PTC Creo a fost dezvoltat de către PTC pe platforma IoT proprie, ThingWorx şi va cuprinde updateuri regulate dar şi capabilităţi noi pentru a vă ajuta neîntrerupt să optimizaţi mediul de lucru PTC Creo.

Capabilităţi:

  • Investigare proactivă a problemelor de stabilitate a sistemului atât pentru un singur utilizator cât şi pentru întreaga echipă
  • Vizibilitate cuprinzătoare asupra versiunilor software în utilizare pentru un management corect al planului de upgradare a soluţiilor software curente
  • Monitorizare uşoară şi raportare a stării de funcţionare a sistemului (system health)
  • Acces rapid la statistici privind performanţa şi utilizarea soluţiilor software în cadrul organizaţiei dumneavoastră.

Acest nou instrument pus la dispoziţie de către PTC este încă o dovadă a angajamentului continuu de a transforma şi îmbunătăţi experienţa dumneavoastră în utilizarea soluţiilor software PTC.

Soluţia PTC Creo Performance Advisor este disponibilă oricărui client ce utilizează versiunile de software PTC Creo,  PTC Creo 2.0. 

 

Înapoi