Noutăți INAS

Ofertă specială licențe PTC Creo

Aveți nevoie de un instrument de proiectare cu care să aveți flexibilitatea și puterea de a proiecta orice tip de geometrie? Sau utilizați deja soluțiile PTC Creo și doriți să suplimentați cu noi posturi de lucru?

Avem o veste bună: în perioada 8 ianuarie- 31 martie a.c., la achiziția unei licențe de bază PTC Creo, beneficiați de 50% discount la achiziția oricărei extensii Creo: CAD, CAM sau CAE.

Optați pentru o soluție cu funcționalități complete pentru toate etapele de dezvoltare a produsului dumneavoastră, accesibilă oricărei companii indiferent de mărime. PTC Creo este soluția potrivită și pentru un birou de proiectare cu 1-2 ingineri CAD dar și pentru o companie multinațională.

Pentru alte informații, accesați link.

Despre PTC

PTC (Nasdaq: PMTC), furnizează soluții de ultimă generație pentru managementul ciclului de viață a produsului (PLM), soluții de administrare a conținutului informațional (content management), soluții pentru editare dinamică (dynamic publishing). Printre cele peste 40.000 de companii din întreaga lume, beneficiare ale soluțiilor PTC, se numără cele mai cunoscute și inovative companii din domeniul industrial, guvernamental, servicii, editorial, științe ale vieții. PTC face parte din companiile care alcătuiesc indicii SP Midcap 400 și Russel 2000. Pentru mai multe informații despre PTC, vizitați www.ptc.com.

 

Despre INAS

Prezentă pe piaţa de profil din România încă din anul 1991, INAS S.A. este astăzi unul dintre principalii furnizori de soluţii CAD/CAM/CAE/PLM şi servicii conexe, pentru industria românească. Încă de la înfiinţare, INAS s-a remarcat prin orientarea constantă către client şi prin preocuparea de a introduce pe piaţă produse software complete şi inovative care să răspundă celor mai exigente cerinţe ale utilizatorilor săi.

Având şi o bogată experienţă practică, acumulată ca urmare a colaborărilor cu parteneri de prestigiu atât din industria românească cât şi din străinătate, specialiştii INAS furnizează consultanţă tehnică de specialitate în domeniul ingineresc, respectiv servicii de proiectare şi analiză, pentru o gamă largă de domenii industriale, de la construcţia de autovehicule şi maşini grele la industria nucleară şi apărare.

 

Înapoi