Noutăți INAS

Cumpărați o licență Creo; cea de-a doua, vine cu 50% discount

Oferta presupune o reducere considerabilă pentru 2 licențe Creo, când sunt achiziționate cu 2 ani de subscripție.

Fiecare companie are nevoie de o schimbare, chiar și atunci când bugetul nu se schimbă prea mult, de la un an la altul. Dacă aveți nevoie de licențe, dar aveți un buget limitat, avem o ofertă extraordinară - programul BOGOHO - buy one get one half off.

Pentru o perioadă limitată de timp, atunci când cumpărați o licență Creo cu 2 ani de subscripție, primiți cea de-a doua licență Creo la jumătate de preț.

Puteți alege unul dintre pachetele cel mai des utilizate de clienții noștri:

  • Creo Design Essentials, include capabilități robuste pentru proiectare în mediu 3D, devenite standard în industrie cât și funcții pentru realitate augmentată. 

  • Creo Design Advancedinclude top down design & concurrent engineering cât și funcții CAM, având inclusă extensia Prismatic & Multi-surface Milling, cu funcții virtuale complete pentru frezare, în vederea prelucrărea prin așchiere a pieselor. Acesta generează traseele sculelor în prelucrarea directă a modelelor solide.

 

Eligibil pentru promoție: PTC Mathcad, soluția pentru efectuarea și administrarea calculelor inginerești.

 

Contactați-ne pentru a stabili împreună oferta cea mai potrivită.

Despre PTC

PTC (Nasdaq: PMTC), furnizează soluții de ultimă generație pentru managementul ciclului de viață a produsului (PLM), soluții de administrare a conținutului informațional (content management), soluții pentru editare dinamică (dynamic publishing). Printre cele peste 40.000 de companii din întreaga lume, beneficiare ale soluțiilor PTC, se numără cele mai cunoscute și inovative companii din domeniul industrial, guvernamental, servicii, editorial, științe ale vieții. PTC face parte din companiile care alcătuiesc indicii SP Midcap 400 și Russel 2000. Pentru mai multe informații despre PTC, vizitați www.ptc.com.

 

Despre INAS

Prezentă pe piaţa de profil din România încă din anul 1991, INAS S.A. este astăzi unul dintre principalii furnizori de soluţii CAD/CAM/CAE/PLM şi servicii conexe, pentru industria românească. Încă de la înfiinţare, INAS s-a remarcat prin orientarea constantă către client şi prin preocuparea de a introduce pe piaţă produse software complete şi inovative care să răspundă celor mai exigente cerinţe ale utilizatorilor săi.

Având şi o bogată experienţă practică, acumulată ca urmare a colaborărilor cu parteneri de prestigiu atât din industria românească cât şi din străinătate, specialiştii INAS furnizează consultanţă tehnică de specialitate în domeniul ingineresc, respectiv servicii de proiectare şi analiză, pentru o gamă largă de domenii industriale, de la construcţia de autovehicule şi maşini grele la industria nucleară şi apărare.

 

Înapoi