Creo 7.0

Noutăți în Creo 7.0.

Designul produselor este într-o continuă evoluție, ca urmare la fel trebuie să fie și software-ul CAD.

Creo 7.0 pune la dispoziție instrumente inovatoare de lucru în materie de design, revoluționare în domeniile proiectării generative, simulării în timp real, fabricației aditive și designului multibody (denumirea multibody este asociată în general, studiului comportamentului dinamic al corpurilor rigide sau flexibile interconectate, fiecare dintre ele putând suferi deplasări de translație și de rotație).

Cu Creo 7.0 veți construi produse de calitate superioară, mai rapid decât oricând până acum.

În era schimbării rapide a designului produsului, instrumentul CAD ar trebui să ofere mai mult decât doar câteva elemente de bază. Ar trebui să fie o armă secretă, ce conferă un avantaj puternic în fața concurenței. De aceea suntem încântați să vă povestim despre Creo 7.0, care va fi lansat în curând.

Creo 7.0 accelerează semnificativ etapele de creare a unui produs inovativ, optimizează cu rapiditate în flexibilitate design-ul și vă ajută să înlocuiți ipotezele cu fapte. Cum? Utilizând cele mai performante instrumente pentru:

  • Proiectare Generativă;

  • Simulare în timp real;

  • Simulare multifizică;

  • Design Multi-Component;

  • Fabricație Aditivată.

În plus, include numeroase îmbunătățiri ale interfeței de utilizator și ale facilităților de proiectare: draft îmbunătățit, mirror 2D superior față de versiunile anterioare, standarde MBD updatate și multe altele.

Creo 7.0 - Design Generativ

Design Generativ

Creo 7.0 revoluționează designul generativ, prin integrarea tehnologiei Frustum - o abordare care folosește inteligența artificială în cloud, pentru a genera opțiuni variate de proiectare și design.

Puteți crea cele mai performante modele CAD, în baza cerințelor de inginerie și fabricație, astfel că produsul final să fie unul extraordinar. Utilizatorii Creo 7.0 vor putea specifica pentru aceste modele generative multiple posibilități de fabricație, putând decide astfel atât metode tradiționale de fabricație – precum matrițare, injecție sau prelucrări mecanice pe mașini CNC – sau fabricație additivată – imprimare 3D. În plus, soluția astfel rezultată va putea genera un singur component sau chiar mai multe componente.
Creo 7.0 - Simulare în timp real

Simulare în timp real

Creo Simulation Live în Creo Parametric 7.0 vă aduce o mulțime de îmbunătățiri, inclusiv analiza fluidului, contacte liniare, analiza termică tranzitorie, precum și izolarea componentelor - prin care se vor putea analiza doar câteva componente într-un studiu de asamblare și parametri. Acest lucru înseamnă că se vor putea defini în design diferite puncte de masurare, iar acestea vor putea fi transpuse în Creo BMX (mediul pentru analize comportamentale), unde se vor putea efectua analize de sensibilitate pentru a vedea modul în care modificările de design ar schimba rezultatele obținute.
Creo 7.0 - Simulare multifizică

Simulare multifizică

În anumite cazuri, simularea condițiilor din lumea reală necesită mai multe funcții și control mai detaliat decât ar putea oferi Creo Parametric sau Creo Simulate – spre exemplu analizele multifizice, în care se combină diferite tipuri de medii: electromagnetic, termic, structural, radio-frecventa, CFD, etc.

Începând cu Creo 7.0 vor putea fi utilizate solverele Ansys AIM, precum și mesh-ul din AIM (care oferă o fidelitate ridicată), precum și alte facilități precum: contacte automate, proiectarea diferitelor experimente, și – desigur – proprietățile multifizice.

Creo 7.0 - Design Multi-Component

Design Multi-Component

Noile instrumente puternice de lucru consolidează proiectarea generativă, simularea în timp real, fabricația aditivă și designul produsului de bază.

În Creo Parametric 7.0 vor fi integrate funcționalități de creare, definire și lucru cu entități multi-body. Vor fi permise operații booleene, pentru a împărți un component în mai multe componente distincte. Vor fi acceptate operații locale și parțiale, precum și geometrie negativă – instrumente foarte utile atunci când se lucrează în mod contextual. Spre exemplu, la crearea de componente la nivel de ansamblu, se va putea aborda o tehnică de tip master-model din care se vor extrage porțiuni care vor genera componente individuale.

Creo 7.0 - Fabricație aditivată

Fabricație aditivată

Pentru fabricația aditivată, în Creo 7.0 va fi posibilă crearea de grile și structuri avansate, conform algoritmului stochastic Delauney. De asemenea, se va putea specifica pentru ca aceste grile să urmeze muchiile modelului 3D, utilizând același algoritm Frustum - la fel ca în designul generativ.