Noutăți INAS

Mesh automat cu celule de tip hexaedru

TwinMesh împreună cu ANSYS CFX oferă inginerilor posibilitatea de a realiza analize CFD și termice tridimensionale de înaltă precizie pentru pompe cu roți dințate cu dantură interioară sau exterioară, pompe cu came, compresoare cu șurub, compresoare cu spirală, etc.

TwinMesh este un software nou destinat obținerii modelului discretizat pentru mașini rotative volumetrice cu unul sau două rotoare axiale paralele și continue (ex. pompe cu roți dințate cu dantură interioară) sau discontinue (ex. compresoare cu șurub, pompe cu came).

TwinMesh generează automat grile de discretizare structurate de înaltă calitate pentru componentele rotative ale diverselor mașini rotative volumetrice și elimină limitările numerice comune. De asemenea TwinMesh stimulează inovația reală în domeniul manufacturării acestui tip de mașini, ajutând inginerii să realizeze o lansare pe piață mai rapidă, mașini de o calitate mai înaltă, durabilitate mai lungă și reducerea costurilor de dezvoltare.

TwinMesh
  • oferă un flux de lucru automat în generarea grilei de discretizare pentru o analiză CFD utilizând ANSYS CFX;
  • rețele numerice de înaltă calitate și rezoluție;
  • evită erorile de interpolare;
  • permite utilizarea întregii game de elemente disponibile în ANSYS CFD;
  • calitatea numerică este asigurată de opțiunile de verificare.
TwinMesh - Import

Ușor de importat

În TwinMesh, importul de modele pentru rotoare și carcase, este realizat ca o secțiune transversală 2D în format IGES sau în fișier text de tip CSV. Curbele carcasei pot fi, de asemenea, generate în TwinMesh.

TwinMesh - Discretizare automată

Discretizare automată

TwinMesh generează discretizarea automată folosind celule de tip hexaedru, pentru toate unghiurile de rotație definite de utilizator.

TwinMesh - Export

Ușor de exportat

După o ultimă verificare a calității grilei de discretizare, aceasta poate fi exportată atât ca model 3D cât și 2D.

TwinMesh funcționează independent de ANSYS

TwinMesh funcționează independent de ANSYS, însă acesta poate exporta grila de discretizare cât și datele simulării direct în ANSYS CFX. TwinMesh este dezvoltat de CFX Berlin și construit, de mai bine de 20 de ani, sub expertiza ANSYS.

Aveți posibilitatea de a participa la webinar-ul nostru gratuit pe tema “TwinMesh - o soluție destinată analizelor CFD de mare precizie pentru mașini rotative volumetrice”. Vă rugăm nu ezitați să întrebați experții noștri despre capabilitățile avansate ale lui TwinMesh după webinar.

 

Agenda:

  • Scurtă introducere în simulările CFD pentru mașini rotative
  • Generarea grilelor de discretizare pentru mașini rotative volumetrice
  • Exemple: pompe cu roți dințate cu dantură interioară sau exterioară, pompe cu came, compresoare/expandere cu șurub și compresoare cu spirală
  • Noi capabilități în TwinMesh versiunea 2016

Pentru mai multe informații va rugăm să accesați "Webinar TwinMesh".

Înapoi