Noutăți INAS

A apărut Mathcad® 14.0 (soluţii şi produse PTC)

Ultima versiune a cunoscutei aplicaţii Mathcad va fi disponibilă în 9 limbi şi aduce îmbunătăţiri printr-o arhitectură deschisă ce suportă platforma .NET şi formate native XML.

PTC a anunţat apariţia ultimei versiuni pentru Mathcad 14.0 - cea mai recentă lansare din gama de produse pentru calcule matematice şi inginereşti. De la cumpărarea MathSoft în aprilie 2006 PTC a avut în atenţie să pună la dispoziţia clienţilor din locaţii geografice diferite tehnologia de sub umbrela MathSoft.

Mathcad 14.0 dă posibilitatea clienţilor PTC să soluţioneze probleme complexe de calcul şi îmbunătăţeşte documentaţia asociată acestora pe tot parcursul dezvoltării produsului.

Calculele inginereşti reprezintă o componentă critică în procesul globalizat de design şi dezvoltare al produsului. Cu Mathcad 14.0 PTC acum oferă suport pentru Unicode şi va oferi curând produsul în cel puţin nouă limbi de circulaţie internaţională. Se îmbunătăţeşte astfel eficienţa prin mărirea vitezei, a preciziei sau prin reducerea potenţialelor erori care ar putea apare prin traduceri.

Mathcad 14.0 aduce totodată putere de calcul sporită şi claritate prin funcţii de analiză noi, evaluări inline mai accesibile sau o paletă mai largă de simboluri. Acestea vor ajuta utilizatorii să extindă formule, să demonstreze procese şi să documenteze deciziile de ordin ingineresc. Modificările specifice din modulele de solving vor da posibiliatea soluţionării şi documentării unei game mai largi de probleme matematice de design.

Printre noutăţile din Mathcad 14.0:

  • suport pentru nouă limbi între care engleză, franceză, germană, italiană, japoneză, coreană, spaniolă, chineză
  • suport complet pentru unicode ceea ce dă posibilitatea utilizării caracterelor din diferite alfabete
  • noi module de rezolvare ODE, suport pentru metoda Adams-Bashforth, rezultate de mare precizie
  • claritate imbunătăţită a calculelor prin vizualizarea definiţiei şi rezultatelor într-o singură propoziţie
  • noi posibilităţi de formatare a graficelor pentru plotări 2D
  • imbunătăţiri la calitatea documentării şi fonturi noi
  • integrare mai strânsă cu Pro/ENGINEER
  • suport tehnic 24 x 7 de la PTC cu acces global la serviciile web pentru clienţii cu mentenanţă

Integrarea dintre Mathcad şi Pro/ENGINEER este una bidirecţională. Utilizatorii acestor două soluţii pot uşor asocia orice fişier Mathcad cu un part sau ansamblu folosind facilitatea de analiză din Pro/ENGINEER. Valori critice calculate în Mathcad pot fi asociate parametrilor şi dimensiunilor în modelul CAD. În acelaşi timp parametrii dintr-un model Pro/ENGINEER se pot introduce în Mathcad pentru calcule adiţionale de design. Integrarea oferă actualizări dinamice în calcule şi în geometria ansamblului odată cu schimbarea parametrilor. Mai departe aceste piese pot fi verificate cu analize structurale, termice sau de uzură prin Pro/ENGINEER Mechanica®. Pentru mai multe informaţii despre cum se poate obţine PTC Mathcad 14.0 vizitaţi pagina produsului.

 

Despre PTC

Parametric Technology Corporation PTC, furnizează soluţii de ultimă generaţie pentru managementul ciclului de viaţă a produsului (PLM), soluţii de administrare a ciclului de viaţă a informaţiei (content management) şi soluţii pentru editare dinamică (dynamic publishing). Printre cele peste 40.000 de companii din întreaga lume, beneficiare ale soluţiilor PTC, se numără cele mai cunoscute şi inovative companii din domeniul industrial, guvernamental, servicii, editare de publicaţii, ştiinţe ale vieţii. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.ptc.com.

 

Despre INAS

INAS S.A. Craiova este unul dintre principalii furnizori de soluţii MCAD/CAM/CAE&PLM si servicii conexe, pentru industria românească. INAS este reseller autorizat PTC în Romania din anul 1993. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.inas.ro.

 

Înapoi