Noutăți INAS

Licente trimestriale PTC, acum disponibile!

Acestea includ:

  • Licenţe de subscripţie trimestrială;
  • Licenţe pentru utilizare acasa "Home Use licenses" în pachetele Essentials;
  • Instruire eLearning, disponibilă în mai toate pachetele Essentials;

Subscripţie trimestrială

Începând cu 1 octombrie 2016, PTC pune la dispoziţia utilizatorilor licenţe de subscripţie trimestrială pentru soluţiile CAD*. Astfel, clientii pot alege ce opţiune este mai potrivită propriilor cerinţe: licenţe perpetue, licenţe de subscripţie anuale sau multi-anuală şi licenţe trimestriale de subscripţie.
 
Adăugarea licenţelor trimestriale de subscripţie în portofoliul PTC, vine ca un răspuns la cerinţele clienţilor pentru o mai mare flexibilitate, costuri iniţiale de achiziţie mai mici şi bugetare predictibilă.
 
Comenzile pentru licenţele trimestriale de subscripţie vor include cel puţin 3 luni iniţiale de utilizare, termenul de reînnoire va fi la fiecare 3 luni, iar solicitarea de încheiere a contractului de subscriptie va fi trimisă cu cel puţin 60 de zile înainte de expirarea termenului în derulare.

Licenţierea trimestrială de subscripţie este perfectă atunci când:

  • Aveţi proiecte de scurtă durată
  • Angajaţi personal pe o perioadă delimitată sau aveţi contracte temporare
  • Aveţi proiecte mari care solicită o capacitate de muncă mai mare pentru o anumită perioadă de timp
  • Utilizaţi licenţele perpetue la capacitate maximă şi aveţi nevoie de un surplus
  • Aveţi proiecte în derulare, achiziţii sau restructurări
  • Aveţi o vizibilitate redusă asupra trendului de business pentru viitor.
  • Nu aveţi sume mari de bani disponibile

Dacă doriţi să achiziţionaţi licenţe trimestriale pentru mai mult de 2 trimestre consecutive, puteţi lua în considerare licenţele de subscripţie anuală.

Licenţele pentru utlizare acasă

Licenţele pentru utlizare acasă sunt acum incluse în pachetele de subscripţie Creo Essentials, Creo Essentials Plus, Creo Essentials Premium şi Creo Essentials Team.

O licenţă pentru utilizare acasa este inclusă în fiecare pachet "locked" şi două licenţe pentru utilzare acasă sunt incluse în fiecare pachet "floating". Licenţele pentru utilizare acasă includ toate capabilităţile pachetului Creo Essentials.

Licenţele pentru utilzare acasă sunt restricţionate la acelaşi utilizator care accesează licenţa comercială, iar acestea vor fi instalate pe computerele personale, care nu vor fi aduse sau utilizate în cadrul companiei.
 
Este interzis ca un alt utilizator să folosească aceste licenţe la locul de muncă. Utilizatorii cu drepturi depline asupra licenţelor pentru utilizare acasă, au însă dreptul să le folosească în scopuri comerciale sau de producţie de pe calculatoarele personale, putând astfel continua lucrul şi acasă.

eLearning

Module adiţionale eLearning sunt acum incluse în toate pachetele de subscripţie. Mai exact, biblioteca Standard Creo Parametric eLearning este acum inclusă în pachetele de subscripţie Creo Essentials, Creo Essentials Plus, Creo Essentials Premium şi Creo Essentials Team. În plus pachetul de subscripţie Creo Essentials Plus şi Creo Essentials Premium vor avea inclusă şi biblioteca Standard Windchill eLearning.

Dacă aveţi orice întrebări sau aveţi nevoie de clarificări, vă rugăm să ne contactaţi la adresa office@inas.ro

​* Oferta exclude SaaS  ​şi licenţele educaţionale.​

Înapoi