Noutăți INAS

Mentenanţa e de aur! PTC anunţă upgrade automat la pachetul de Maintenance "Gold" (soluţii şi produse PTC)

PTC anunţă upgrade automat la pachetul de servicii "Gold", pentru toţi utilizatorii Pro/ENGINEER cu contract activ de mentenanţă.

Începând cu 14 Noiembrie 2005, toate contractele active de mentenanţă au fost upgradate automat, gratuit, la pachetul de servicii "Gold", care include printre altele, asistenţă tehnică tefonică 24 x 5.

Acest nou program a fost gândit pentru dumneavoastră, utilizatorii soluţiilor PTC, din dorinţa de a vă facilita accesul la cât mai multe resurse utile pentru a vă atinge obiectivele, maximul de productivitate, succesul. În plus, reflectă angajamentul PTC de a proteja investiţia dumneavoastră în produsele şi serviciile sale.

Suportul de care aveţi nevoie atunci când aveţi nevoie

Noul dumneavoastră pachet de servicii de maintenance "Gold" include:

 • Acces 24 ore x 7 zile la instrumente de suport online:
  • Acces la Knowledge Database, o bază de date cu peste 25.000 de documente conţinând sugestii, tehnici, trucuri, etc.;
  • Înregistrare şi urmărire solicitări tehnice (log and track calls);
  • Managementul propriilor instalări: informaţii despre licenţele disponibile (Customer Detailed Report), configurare/reconfigurare/simplificare licenţe, stadiu contract de mentenanţă, etc.
 • Asistenţă tehnică telefonică oferită prin centre specializate PTC, 24 x 5 (timp de răspuns maxim 2 ore pentru MCAD, 1 oră pentru Windchill)
 • Livrare automată a versiunilor noi, software updates disponibile prin download
 • Webcast-uri "Tips & Techniques" live şi înregistrate. Uşor de asimilat, aceste sesiuni interactive de training sunt la dispoziţia Dumneavoastă săptămânal!
 • Programe de fidelitate: oferte speciale la achiziţionarea de module adiţionale sau licenţe FAP suplimentare;
 • În plus, asistenţă tehnică telefonică oferită de către INAS, furnizor de servicii de mentenanţă certificat PTC, 8 ore x 5 zile
 

Despre PTC

Parametric Technology Corporation PTC, furnizează soluţii de ultimă generaţie pentru managementul ciclului de viaţă a produsului (PLM), soluţii de administrare a ciclului de viaţă al informaţiei (content management) şi soluţii pentru editare dinamică (dynamic publishing). Printre cele peste 40.000 de companii din întreaga lume, beneficiare ale soluţiilor PTC, se numără cele mai cunoscute şi inovative companii din domeniul industrial, guvernamental, servicii, editare de publicatii, ştiinţe ale vieţii. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.ptc.com.

 

Despre INAS

INAS S.A. Craiova este unul dintre principalii furnizori de soluţii MCAD/CAM/CAE&PLM şi servicii conexe, pentru industria românească. INAS este reseller autorizat PTC în Romania din anul 1993.

 

Înapoi