Noutăți INAS

CREO 6.0 este acum disponibil!

Creo 6.0

Creo 6.0 este echipat cu noi îmbunătățiri și capabilități pentru a ajuta să proiectați produsele viitorului.

Creo 6.0 - Noutăți

 

Ce este nou în Creo 6.0:

  • Capabilități noi de realitate augmentată, simulare în timp real și design pentru manufacturare aditivată
  • Modernizarea experienței generale de utilizare și a interfeței
  • Îmbunătățiri cheie ale productivității

 

Descarcă Trial Creo 6.0

Creo 6.0 - Realitate Augmentata - unelte de colaborare

 

Realitate Augmentata - unelte de colaborare

Creo include acum în licența de bază instrumente puternice de realitate augumentată.

Puteți să vizualizați și să distribuiți modelele de design colegilor, clienților, furnizorilor și părților interesate din întreaga companie și să accesați modelele dumneavoastră de proiectare de oriunde, oricând aveți nevoie. În Creo 6.0 puteți publica și gestiona până la 10 modele, controlând cine are acces la fiecare experiență și aveți opțiunea de a elimina cu ușurință toate modelele vechi. În plus, puteți publica experiențe pentru utilizare cu echipament HoloLens, precum și coduri QR.

 

Descarcă Broșură

Creo 6.0 - Simulare și Analiză

 

Simulare și Analiză

Noutăți - Creo Simulation Live, în parteneriat cu ANSYS

Creo Simulation Live aduce simularea rapidă și simplă în mediul de modelare, oferind un feedback în timp real cu privire la deciziile de proiectare, astfel încât să puteți face mai multe încercări și să luați în considerare mai multe opțiuni.

Creo 6.0 - Manufactuare Aditivată

 

Manufactuare Aditivată

Creo 6.0 vă oferă mai multă putere și flexibilitate atunci când proiectați pentru manufacturarea aditivată cu structuri de tip lattice. În plus, vă puteți aștepta la îmbunătățiri de performanță globală pentru design cu ajutorul funcției lattice.

  • Suport pentru celule noi de tip lattice

  • Construiți Analiza Direcției și Optimizarea

  • Suport pentru Slicing și 3MF

 

Descarcă Broșură

Creo 6.0 - Îmbunătățirea productivității de bază

 

Îmbunătățirea productivității de bază

Accelerați productivitatea cu o experiență de utilizator și o interfață modernizată: 

  • Noile fluxuri ale mini-toolbar-ului pentru crearea și modificarea caracteristicilor

  • Modernizarea dashboard-ului feature-urilor

  • Îmbunătățirea arborelui modelului

 

Top îmbunătățiri

Despre PTC

PTC (Nasdaq: PMTC), furnizează soluții de ultimă generație pentru managementul ciclului de viață a produsului (PLM), soluții de administrare a conținutului informațional (content management), soluții pentru editare dinamică (dynamic publishing). Printre cele peste 40.000 de companii din întreaga lume, beneficiare ale soluțiilor PTC, se numără cele mai cunoscute și inovative companii din domeniul industrial, guvernamental, servicii, editorial, științe ale vieții. PTC face parte din companiile care alcătuiesc indicii SP Midcap 400 și Russel 2000. Pentru mai multe informații despre PTC, vizitați www.ptc.com.

 

Despre INAS

Prezentă pe piaţa de profil din România încă din anul 1991, INAS S.A. este astăzi unul dintre principalii furnizori de soluţii CAD/CAM/CAE/PLM şi servicii conexe, pentru industria românească. Încă de la înfiinţare, INAS s-a remarcat prin orientarea constantă către client şi prin preocuparea de a introduce pe piaţă produse software complete şi inovative care să răspundă celor mai exigente cerinţe ale utilizatorilor săi.

Având şi o bogată experienţă practică, acumulată ca urmare a colaborărilor cu parteneri de prestigiu atât din industria românească cât şi din străinătate, specialiştii INAS furnizează consultanţă tehnică de specialitate în domeniul ingineresc, respectiv servicii de proiectare şi analiză, pentru o gamă largă de domenii industriale, de la construcţia de autovehicule şi maşini grele la industria nucleară şi apărare.

 

Înapoi