Noutăți INAS

Creo 4.0 - un pas spre viitor

INAS S.A. este partener și reseller autorizat PTC în România încă din anul 1993, oferind totodată servicii de instruire și consultanță de specialitate pentru implementarea de soluții avansate în domeniul CAD/CAM/CAE/PLM.

PTC Creo Product Insight Extension oferă posibilitatea de a culege informații din lumea reală pentru a le transpune în procesul de proiectare.

Prin această extensie, Creo 4.0 oferă posibilități de design bazat pe conectivitatea obiectelor - procedeu prin care dezvoltatorii proiectează proactiv produse cu fluxuri de date și informații personalizate prin integrarea și utilizarea senzorilor în procesul de proiectare.

Utilizând Creo 4.0, dezvoltatorii de produs pot profita de internetul obiectelor (IoT) pentru a înțelege mai bine cum anume sunt utilizate produsele și unde anume pot interveni spre îmbunătățirea calității și funcționalității acestora.

PTC Creo Additive Manufacturing se referă la procesul prin care datele digitale de proiectare 3D sunt utilizate în construcția unui component în straturi, prin depunere de material. Termenul de “3D Printing” este utilizat din ce în ce mai mult ca sinonim pentru Additive Manufacturing.

Astfel de repere sunt dificil de proiectat fără un instrument CAD adecvat. Utilizarea Creo 4.0 elimină astfel de bariere, oferind proiectanților instrumente adecvate pentru proiectarea, optimizarea, validarea și tipărirea 3D într-un mediu unic: Creo. Datorită capacității de a crea structuri lattice parametric controlate, Creo permite optimizarea multicriterială a modelelor în scopul atingerii obiectivelor de design, asamblare, constrângeri și funcționalitate.

PTC Creo Augmented Reality (AR) oferă o nouă modalitate de a împărtăși idei, de a identifica problemele și de a obține un feedback al designului dvs. în setările lumii reale, cu mult înainte de a se ajunge la prototipurile fizice.

Ȋn Creo 4.0 puteți transforma modelele 3D CAD în reprezentare AR cu doar cateva clickuri. Sistemul generează un ThingMark pe care îl poate folosi oricine cu aplicația gratuită ThingWorks View pentru mobil sau tabletă, spre a vedea modelul într-un mediu imersiv, în lumea reală.

Pe măsură ce produsele și familiile de produse cresc în complexitate, devine din ce în ce mai dificil să se creeze și să se comunice idei de proiectare care pot fi ușor ințelese și convenite de către toate părțile interesate. De aceea liderii din industria prelucrătoare adoptă din ce în ce mai mult tehnici de inginerie bazate pe modele care unifică toate părțile interesate printr-o abordare comună, vizuală și structurată.

PTC Creo Model Based Definition (MBD) sporește eficiența în dezvoltarea produselor prin reducerea dependenței de desene 2D. Se reduc astfel erorile generate prin greșeli de proiectare, design incomplet sau interpretarea eronată a informațiilor, oferind totodată sprijin în îndrumarea și educarea designerilor în aplicarea corectă a informațiilor privind dimensionarea geometrică și toleranțele necesare (GD&T) – în conformitate cu prevederile standardelor ASME și ISO. Modelul geometric astfel constrâns poate fi utilizat eficient și fără erori ulterioare în procesul de fabricație și inspecție.

Înapoi