Noutăți INAS

Creo Parametric 4.0 - Noutăți

Îmbunătățiți productivitatea cu Creo Parametric 4.0!

Soluția Creo Parametric 4.0 este îmbunătățită cu sute de funcții noi de bază, iar opțiunile pentru imprimarea 3D, introducerea de informații la nivelul modelului 3D (MBD) pentru documentare dar și un model inteligent conectat sunt soluții inovative la care trebuie să aveți acces.

Sunteți gata să vă concentrați pe realizarea de produse excelente?

Un proces nou de interacțiune cu utilizatorul, ce se transpune în creșterea productivității.

Doriți să lucrați mai rapid și mai ușor? Aveți acum posibilitatea de a amplasa cele mai utilizate comenzi acolo unde aveți nevoie de ele. Noua mini-bară de comenzi pune la dispoziția dumneavoastră comenzi inteligente în funcție de entitatea selectată, nu mai este nevoie să deplasați cursorul la structura arborescentă sau la comenziile aflate în meniul de sus. Puteți personaliza bara de comenzi, astfel încat să fie posibil lucrul în zona grafică în modul full-screen. A fost de asemenea introdus modul de selecție de tip casetă, pentru a vă permite să selectați exact geometria sau componentele dorite.

Noul meniu inteligent mini-bară

Proiectarea conceptuală

Tehnologia Unite, încorporată deja în licențele software PTC Creo permite să deschideți componente non-native ușor și simplu, dar ce se întâmplă când aveți de-a face cu suprafețe complexe? Cu noiile opțiuni din Freestyle puteți importa modele realizate în alte programe software. Funcția Freestyle va reconstrui apoi rețeaua geometriei respective, rezultatul fiind o geometrie care poate fi prelucrată dar care oferă și posibilitatea editării cu ajutorul rețelei de control. În plus, aveți mai mult control pentru a adăuga detalii fine, în cazul în care doriți acest lucru.

Reutilizarea suprafețelor proiectate în alte sisteme de modelare

Îmbunătățiri ale funcțiilor de modelare flexibilă

Opțiunea de modelare flexibilă poate fi aplicată, acum și la componetele realizate din tablă, care provin din alte sisteme CAD. Editați razele de îndoire, controlați valoarea gâtuirii, degajarile de colț, cutele de colț, formele și aveți totodată și posibilitatea de a schimba rapid caracteristici de proiectare în mod individual sau la nivel global. Lucrul cu componetele realizate din tablă nu a fost niciodată mai simplu și ușor.

Editarea directă a componentelor din tablă folosind modelarea flexibilă

Îmbunătățiri ale funcțiilor de modelare

Una dintre cele mai puternice opțiuni ale programului Creo este modelarea flexibilă, ce ne permite modelarea directă într-un mediu parametrizat. Rezultatul? Permite implementarea modificărilor de ultim moment ușor și mult mai rapid, editarea modelelor importate este realizată fără efort, iar simplificarea modelelor pentru utilzarea acestora în etapele ulterioare durează doar câteva minute.

Opțiunile de modelare sunt mai bune decât oricând:

  • Oglindirea inteligentă pentru ansambluri. Acum nu mai trebuie să realizăm un număr foarte mare de piese duplicat atunci când oglindim ansambluri (funcția mirror). Creo 4.0 oglindește "inteligent" numai acele componente care ar trebui să fie oglindite și repoziționează automat orice component simetric
  • Suduri solide. Realizați suduri ca geometrie solidă cu informațiile despre proprietățile de masă. Creo Simulate interpretează aceste caracteristici ale materialului și realizează automat contactele necesare sudurilor.
  • Bibliotecă de Materiale. În Creo 4.0 există mai mult de 100 de materiale noi disponibile, iar procesul de lucru îmbunătățit face mai ușor ca niciodată atribuirea acestor materiale
  • Schițarea. S-au realizat îmbunătățiri semnificative și pe partea de productivitate și de utilizare a interfeței de schițare cu o mai bună vizibilitate a entităților de tip schiță, alegerea referințelor direct de sistem pe geometria existentă, precum și capacitatea de a ascunde geometria aflată în fața planului de schițare
  • Caracteristici îmbunătățite ale modelării în Creo 4.0. Au fost adaugate îmbunătățiri la poziționarea găurilor, posibilitatea de a construi un plan median, interacțiune mai intuitivă și flexibilă în lucrul cu grupuri, capabilități îmbunătățite pentru realizarea inclinațiilor și contrainclinațiilor și multe altele.

Oglindirea inteligentă a componentelor eliminând duplicarea acestora

Proiectare pentru imprimare 3D

Spuneți „la revedere” unui proces deconectat, predispus la erori care se bazează pe pachete de programe multiple: ceea ce proiectați în Creo este, de fapt, ceea ce imprimați. Puteti proiecta, optimiza, valida și tipări 3D, toate într-un singur mediu, reducând timpul procesului general și a riscului de eroare.

Optimizarea și salvarea configurației componentelor în tava de imprimare

Capabilități noi:

  • Realizarea de stucturi asemenea unei rețele cristaline. În Creo 4.0 puteți realiza astfel de structuri controlate parametric uniform sau variabil. Când sunt combinate cu modulul de simulare, această capabilitate permite optimizarea structurii pentru a rezolva cerințe multiple de proiectare. În Creo 4.0 proiectați produse care în trecut pur și simplu nu erau posibil de proiectat, erau prea costisitoare sau mari consumatoare de timp
  • Conectare directă la imprimantele Stratasys și Sistemele 3D pentru a înțelege timpul de construcție și utilizarea materialului
  • Realizarea și administrarea tăvii de imprimare. De ce să refacem munca? Construiți, urmăriți, validați și gestionați lucrările de imprimare 3D, apoi salvați și reutilizați oricând aveți nevoie. Autopoziționarea și realizarea de cuiburi multiple pentru componente vă permite să optimizați lucrările din tava de imprimare pentru a economisi timp, bani și material.

Ințelegerea potențialului IoT (Internet of Things) în Creo 4.0 nu înseamnă doar obținerea mai multor date de utilizare a produsului, ci și obținerea de valoare adăugată din datele respective. Utilizați, apoi filtrați și analizați aceste informații, având astfel posibilitatea să proiectați produse mai bune și mai inteligente folosind fapte - “nu ipoteze".

Realizarea unor structuri complexe, cu ușurință, pentru imprimarea 3D

Proiectarea produselor inteligente conectate

Creo 4.0 oferă posibilitatea să proiectați pentru conectivitate – conectarea senzoriilor din lumea reală în modelul CAD 3D, permițând să înțelegeți utilizarea produsului în sarcină. Integrarea excelentă cu una dintre cele mai bune platforme IoT, ThingWorx, oferă posibilitatea de a proiecta produse care pot furniza fluxurile de date de care aveți nevoie.

Conectarea produsului digital la cel fizic cu Creo Product Insight

Salvarea tuturor informațiilor în modelul 3D

Creo 4.0 elimină barierele pentru implementarea cu succes a MBD (Model Based Definition) - salvarea tuturor informațiilor în modelul 3D.

Cu MBD, toate informațiile despre produs, vor fi documentate și salvate în modelul 3D accesibil tuturor, de la departamentele de inginerie până la proiectanți. Astfel, un proces de lucru îmbunătățit face mai ușor ca niciodată posibilitatea de a iniția și publica modele bazate pe opțiunea MBD.

Noua extensie a solutiei software Creo 4.0, pentru impunerea toleranțelor geometrice și dimensionale - GD&T- este etapa finală a strategiei MBD. Dezvoltată împreună cu partenerii de la Sigmetrix, această opțiune nu numai că vă va ghida și forma cu privire la aplicarea corectă, relevantă a standardelor actualizate, GD&T va asigura totodata că veți obține un model complet documentat și bine definit. Distribuirea modelelor colegilor din alte departamente este foarte simplă: exportați în formate STEP AP24, în formate JT sau publicați formate pentru Creo View(WYSIWYG). Pentru a oferi suport celor care au nevoie de reprezentări 2D, aveți posibilitatea de a imprima fiecare vedere din modelul 3D.

Realizați un produs digital 3D bine definit și complet

Realizați modele mai interesante cu un conținut informativ vizual de exceptie

Poate ca vă pregătiți pentru o analiză a modelului și doriți să prezentați mai multe variante de culoare, decoruri sau poate că aveți nevoie de imagini fotorealiste de o calitate impecabilă pentru prezentare sau pentru broșuri de marketing. Noua Extensie Creo Render Studio, ce utilizează motorul dezvoltat de compania KeyShot ® vă permite toate acestea. Puteți extinde utilizarea modelului CAD astfel încât să îl puteți transpune în realitatea virtuală sau augmentată printr-o integrare nativă cu Vuforia, numărul 1 în lume în platforme AR/VR. Puteți publica utilizând Vuforia, direct din Creo, modele ce pot fi utilizate în AR/VR.

Realizați imagini excepționale cu noua extensie Creo Render Studio Extension

Înapoi