Noutăți INAS

Centru PTC de resurse pentru IMM-uri (soluţii şi produse PTC)

PTC, furnizor de soluţii pentru dezvoltarea de produse, a anunţat astăzi lansarea unor resurse online proiectate în special pentru întreprinderi mici şi mijlocii. Noul site este conceput pentru a oferi resurse cu privire la toate aspectele legate de dezvoltarea de produse atât pentru pentru clienţi existenţi cât şi pentru potenţiali clienţi ai soluţiilor PTC. Oricine se poate informa prin acces la cele mai recente articole, rapoarte de la analişti şi prezentări despre cum modul de dezvoltare al produsului poate contribui la obţinerea profitabilităţii.

Resurse PTC pentru întreprinderile mici şi mijlocii

Site-ul http://www.ptc.com/solutions/small-medium-business/ oferă trei secţiuni principale:

Performanţă în afacere: un gateway spre informaţii legate de dezvoltarea produsului cu soluţii PTC; cele mai recente articole şi rapoarte, inclusiv white papers, articole recente, webcast-uri cu iniţiative de afaceri relevante pentru companiile mici şi mijlocii. Subiectele includ refolosirea designului, reducerea resturilor din producţie, reducerea reviziilor, prototipuri virtuale şi multe altele.

Explorare design 3D: dedicat temei de proiectare 3D printr-o varietate de lucrări informative şi prezentări multimedia. Această secţiune cuprinde subiecte despre întrebări frecvente ca de exemplu "Cum se poate face faţă la un mare număr de schimbări de design în mod eficient" sau "Ce trebuie luat în considerare atunci când se migrează de la proiectare 2D la 3D". De asemenea, sunt prezentate experienţe ale colegilor ingineri din domeniul CAD cu scopul de a promova cele mai bune practici în activitatea de proiectare.

Utilizatori Pro/ENGINEER existenţi: o zonă pentru utilizatorii de Pro/ENGINEER unde sunt furnizate informaţii privind modulele disponibile, actualizările la pachetele software şi multe altele.

"Pot face clic pe site şi pot obţine informaţii despre caracteristici care-mi fac viaţa mai uşoară şi fluxul de lucru mult mai eficient", spune Ivan Robinson, Inginer Comerciant la Thermex Ltd. "Pe site pot accesa rapoarte şi feedback de la alţi utilizatorilori şi modurile diferite în care este utilizat Pro/ENGINEER mă încurajează să văd diferit partea de modelare şi cea de fabricaţie". "Demonstraţiile multimedia sunt excelente.", continuă Robinson "Este suficient să spun că este în lista de favorite!".

Centrul de resurse PTC conţine link-uri la un număr însemnat de forumuri şi comunităţi externe, oferă utilizatorilor acces rapid la acestea şi implicit beneficiul de a interacţiona cu un număr mare de platforme dedicate pentru Pro/ENGINEER şi produsele PTC. Întreg conţinutul centrului de resurse pentru IMM-uri de la ptc.com este disponibil gratuit.

"Companiile sunt în căutare de moduri de lucru prin care pot funcţiona mai eficient, pot reduce costurile şi pot îmbunătăţi productivitatea." comentează Richard Allan, PTC Channel Business Development Director. "Site-ul este o resursă online care reuneşte informaţii, nu doar de la PTC, dar de asemenea, de la utilizatorii finali interesaţi cu toţii de design 3D şi de a rămâne competitivi."

 

Despre PTC

Parametric Technology Corporation PTC, furnizează soluţii de ultimă generaţie pentru managementul ciclului de viaţă a produsului (PLM), soluţii de administrare a ciclului de viaţă al informaţiei (content management) şi soluţii pentru editare dinamică (dynamic publishing). Printre cele peste 40.000 de companii din întreaga lume, beneficiare ale soluţiilor PTC, se numără cele mai cunoscute şi inovative companii din domeniul industrial, guvernamental, servicii, editare de publicatii, ştiinţe ale vieţii. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.ptc.com

 

Despre INAS

INAS S.A. Craiova este unul dintre principalii furnizori de soluţii MCAD/CAM/CAE&PLM şi servicii conexe, pentru industria românească. INAS este reseller autorizat PTC în Romania din anul 1993.

 

Înapoi