Noutăți INAS

Puteți deține în continuare licențe perpetue (soluţie Bentley)

Bentley - licențe perpetue

ACUM AVEŢI POSIBILITATEA SĂ ALEGEŢI.​
PUTEŢI DEŢINE LICENŢE PERPETUE.

Deţineţi licenţe software, iar reluarea sau prelungirea serviciului de mentenanţă nu mai este o opţiune​ din cauza noului mod de licenţiere "subscription only"​?

Avem veşti bune. Există o cale​ ​de a păstra valoarea investiţiei realizată.

​Angajamentul Bentley

Bentley ​oferă licenţe de subscripţie de peste 20 de ani, cu mult înainte ca acest tip de licenţiere să devină un trend. ​În timp ce Bentley recunoaşte valoarea licenţelor de subscripţie, crede de asemenea că utilizatorii au nevoie şi merită să li se ofere în continuare flexibilitatea de a face alegerile potrivite propriilor cerinţe. 

Bentley ​va continua să ofere licenţe perpetue. Astfel puteţi alege ce tip de licenţiere vă avantajază mai mult. 
 
​Oportunitatea dumneavoastră
 
Aveţi posibilitatea de a evita costurile mari de subscripţie aferente susţinerii licenţelor software la versiunea curentă.
Pentru a păstra investiţia în licenţele perpetue existente​, ​c​ontactaţi-ne la adresa  office@inas.ro. Puteţi primi un credit echivalent cu valoarea investiţiei ​în aceste licenţe!​
V​alorificaţi apoi creditul ​obţinut în mediul ultra-cuprinzător​ Bentley: proiectare, analiză, managenent date şi modelare după realitate.
 
​Un reprezentant al INAS este pregătit să vă preia solicitarea.

 

Despre Bentley

Înfiinţată în anul 1984, compania Bentley System este astăzi cel mai mare furnizor de soluţii software dedicate profesioniştilor din domeniul construcţiilor civile şi industriale, domeniul infrastructurii de drumuri, poduri, căi ferate, porturi, aeroporturi precum şi a utilităţilor asociate acestora. Portofoliul de soluţii oferit de către Bentley acoperă cu maximă eficienţă atât partea de CAD, cu platforma MicroStation, cât şi o varietate de domenii ale ingineriei aplicate care necesită analize şi calcule de mare precizie.

 

Despre INAS

INAS este unul dintre principalii furnizori de soluţii MCAD/CAM/CAE&PLM şi servicii conexe, pentru industria românească. INAS este partener şi reseller autorizat Bentley Systems în România din anul 2008.

 

Înapoi