Noutăți INAS

ANSYS 17.0 - De 10 ori Excelenţă (soluţie software ANSYS)

ANSYS Inc. anunţă lansarea versiunii R17.0 a celor mai cunoscute şi utilizate tehnologii de simulare din lume, pentru inginerii angrenaţi în activităţi de proiectare, simulare şi analiză, ce acoperă toate etapele de dezvoltare ale unui produs.

ANSYS a dezvoltat versiunea R17.0 avînd o singură viziune, aceea de a îmbunătăţi procesele de dezvoltare proprii unui produs, cu un factor de 10.

 

ANSYS 17.0

 

Acum, proiectarea unui produs este de 10x mai performantă, perspectiva este de 10x mai clară, iar procesele sunt de 10x mai productive, pentru toate domeniile de simulare şi tipurile de analiză.

Inovaţia, timpul de execuţie mult mai scurt, eficienţa operaţională, calitatea instrumentelor, sunt doar câteva din avantajele în faţa concurenţei.

ANSYS 17.0 este un instrument esenţial în procesul de dezvoltare al unui produs şi vine cu sute de noi capabilităţi ce îl fac de 10x mai rapid, mai robust, oferind un grad de 10x mai ridicat de acurateţe al rezultatelor obţinute.

 

Despre ANSYS, Inc.

Infiinţată în anul 1970, compania ANSYS Inc., ajunge în scurt timp una dintre cele mai puternice companii dedicate dezvoltării de produse software pentru simulare, produse ce sunt folosite astăzi de către ingineri din întraga lume în diverse industrii. Compania işi concentrează eforturile în vederea dezvoltării unor soluţii deschise, foarte flexibile, care să permită utilizatorilor analizarea produselor direct pe calculator, fără a mai fi nevoie de prototipuri, şi furnizează o platformă pentru dezvoltarea rapidă, eficientă şi cu costuri scăzute a produselor, începând cu etapa de design şi terminând cu cea de testare şi validare. Compania, împreună cu reţeaua globală de distribuitori autorizaţi, furnizează clienţilor atât produsele ANSYS cât şi suport tehnic şi instruire în utilizare. Având sediul central în Canonsburg, Pennsylvania, SUA, şi mai mult de 40 de locaţii strategic amplasate în toată lumea, cu aproximativ 1.400 angajati, ANSYS Inc. împreună cu toate companiile subsidiare ei, distribuie produsele ANSYS printr-o reţea de distribuitori autorizaţi în mai mult de 40 de ţări. Pentru mai multe informaţii vă invităm să vizitaţi www.ansys.com.

 

Despre INAS

INAS este unul dintre principalii furnizori de soluţii MCAD/CAM/CAE&PLM şi servicii conexe, pentru industria românească. INAS este reseller autorizat ANSYS în Romania din anul 1991.

 

Înapoi