Noutăți INAS

ANSYS 14.0 - fidelitate, putere, viteză (soluţie software ANSYS)

Ansys14ANSYS, Inc anunţă lansarea pachetului de produse software ANSYS 14.0, cea mai nouă versiune a suitei sale de tehnologii de simulare pentru ingineri, conceput pentru optimizarea proceselor de dezvoltare, reducerea timpul şi a costurilor necesare pentru producţie.

Tehnologia avansată din spatele ANSYS 14.0 include sute de noi caracteristici care îl fac mai uşor, mai rapid şi mai accesibil pentru utilizatori în ideea de a îi sprijini să aducă produse inovatoare pe piaţă, cu un grad ridicat de încredere în rezultatele finale.

ANSYS 14.0 oferă noi beneficii în trei domenii majore:

  • O mai mare fidelitate prin metode noi implementate în solvere. În ce priveşte cerinţele de analize inginereşti şi de creştere a complexităţii de design, software-ul de simulare trebuie să producă rezultate mai exacte care să reflecte modificarea condiţiilor de funcţionare de-a lungul timpului. Printre alte caracteristici noi ANSYS 14.0 are un solver în câmp electromagnetic tranzitoriu care produce rezultate de fidelitate superioară în medii de simulare dinamică.
  • Productivitate mai mare construită pe o arhitectură adaptabilă. ANSYS 14.0 include zeci de caracteristici care reduc la minimum timpul şi efortul investit de către echipă în procesele de simulare. De exemplu, pe măsură ce modele de produse cresc în mărime şi complexitate - şi examinarea unui singur mediu fizic nu mai este suficient - ANSYS 14.0 face mai uşor pentru utilizatori cu diferite specialităţi de inginerie să lucreze în colaborare pentru schimbul de date şi de dezvoltare simulari practice care încorporează ANSYS Multiphysics.
  • Inovaţie prin intermediul unui software performant şi prin putere de calcul. ANSYS 14.0 poate oferi rapoarte rapide care sunt dramatic mai mari decât cele de la versiunile anterioare. Simulări complexe multifizice pot fi realizate mai repede şi mai eficient şi duc la accelerarea dezvoltării de produse şi iniţiative de lansarea pe piaţă.


"ANSYS 14.0 se bazează pe fundaţia versiunilor precedente de ANSYS. Acesta se desosebeşte în special prin încorporarea feedback-ul utilizatorilor în capacităţi valoroase care comprimă ciclurile de proiectare, optimizează performanţele produsului în fizici multiple, maximizează precizia prototipurilor virtuale şi automatizează procesul de simulare", a declarat Jim Cashman, presedinte şi CEO al ANSYS. "Lansarea va crea un avantaj competitiv semnificativ pentru utilizatori, ceea ce face mai uşor şi mai rapid de a aduce noi produse pe piaţă - lucru ce a devenit un imperativ în economia actuală"

"Red Bull Racing ştie foarte multe despre nevoia de viteză. ANSYS ajută cu trecerea la următorul nivel de curse prin împuternicirea de a inventa noi modele de maşini mult mai rapide, ceea ce ne face cursa mai competitivă. La sfârşitul zilei, acest lucru poate ne ajută să realizăm obiectivul nostru de a castiga mai multe curse", afirmă Steve Nevey, business development manager la Red Bull Technology.

Îmbunătăţirile din ANSYS 14.0 sporesc viteza de soluţionare şi fidelitatea, oferind clienţilor un avantaj chiar mai mare. Această versiune include noi metode de soluţionare bazate pe o tehnologie avansată pentru a livra mai rapid răspunsuri exacte. De exemplu, în domeniul structurilor mecanice, '3D rezoning' poate fi folosit pentru aplicaţii care implică deformări mari ale suprafeţelor. Aceasta permite inginerilor să oprească simularea în momentul în care mesh-ul devine distorsionat şi apoi să remesh-eze starea curentă a materialului şi să continue simularea.

ANSYS 14.0 este construit pentru a spori productivitatea utilizatorilor, ce este critică atunci când rulează simulări complexe de inginerie multifizică. Noile capacităţi de comprimare de proces în ANSYS 14.0 vor face munca utilizatorilor mai eficientă şi fără complicaţii. Noul release se foloseşte de fundamentele ANSYS de arhitectură deschisă şi flexibilă, cu rezultate în fluxuri de lucru personalizate care pot reduce timpul şi costurile procesului de simulare. O integrare cu Microsoft Excel permite utilizatorilor de a interacţiona cu foile de calcul ce conţin reprezentări analitice de modele şi definiţii. Printre alte îmbunătăţiri se numără 'cutcell' ce e o metodă inovatoare de discretizare, un nou nivel de putere de calcul la simulările pe calculator, o tehnologie variaţională care reduce timpul de soluţionare cu un factor de 5 până la 10 atunci când este aplicat la analiză armonică.

Ultima versiune ANSYS oferă de asemenea un sprijin mai mare pentru procesorul GPU, care poate fi însărcinat cu algoritmi complecşi, consumatori de timp, pentru a creşte atât viteza de soluţionare cât şi precizia.

Integrarea de noi caracteristici se aliniază cu viziunea de a face ANSYS Multiphysics un instrument de inginerie de simulare accesibil tuturor celor care au nevoie de acesta.

ANSYS 14.0 va fi disponibil pentru download în cursul acestui an. Pentru a descarca imagini, vizitaţi www.ansys.com/newsimages. Pentru detalii despre ANSYS 14.0 's caracteristici noi, vizitaţi www.ansys.com/products/new-features.asp.

 

Despre ANSYS, Inc.

Infiinţată în anul 1970, compania ANSYS Inc., ajunge în scurt timp una dintre cele mai puternice companii dedicate dezvoltării de produse software pentru simulare, produse ce sunt folosite astăzi de către ingineri din întraga lume în diverse industrii. Compania işi concentrează eforturile în vederea dezvoltării unor soluţii deschise, foarte flexibile, care să permită utilizatorilor analizarea produselor direct pe calculator, fără a mai fi nevoie de prototipuri, şi furnizează o platformă pentru dezvoltarea rapidă, eficientă şi cu costuri scăzute a produselor, începând cu etapa de design şi terminând cu cea de testare şi validare. Compania, împreună cu reţeaua globală de distribuitori autorizaţi, furnizează clienţilor atât produsele ANSYS cât şi suport tehnic şi instruire în utilizare. Având sediul central în Canonsburg, Pennsylvania, SUA, şi mai mult de 40 de locaţii strategic amplasate în toată lumea, cu aproximativ 1.400 angajati, ANSYS Inc. împreună cu toate companiile subsidiare ei, distribuie produsele ANSYS printr-o reţea de distribuitori autorizaţi în mai mult de 40 de ţări. Pentru mai multe informaţii vă invităm să vizitaţi www.ansys.com.

 

Despre INAS

INAS S.A. Craiova este unul dintre principalii furnizori de soluţii MCAD/CAM/CAE&PLM şi servicii conexe, pentru industria românească. INAS este reseller autorizat ANSYS în Romania din anul 1992.

 

Înapoi