Noutăți INAS

Acum disponibil! Creo 5.0

Creo 5.0

Cu ajutorul lui Creo 5.0 , puteți concepe produse mai rapid, prin accelerarea inovațiilor, refolosirea conceptelor și înlocuind presupunerile cu faptele.

Creo 5.0

 

Ce este nou în Creo 5.0:

  • Interfață îmbunătățită
  • Îmbunătățirea modelării pentru creșterea productivității
  • Noi capabilități țn optimizare topologică, simulări (capabilități avansate de calcul, dinamica fluidelor- CFD),manufacturare aditivă, manufacturare asistată de calculator (CAM), realitate augmentată (AR) și multi CAD
Creo 5.0 - Îmbunătățiri de productivitate

Îmbunătățiri de productivitate

Accelerarea productivității

  • Mișcare elicoidală în volum
  • Selectarea planurilor
  • Îmbunătățiri UI/UX
  • Modelare în perspectivă
  • Manipulare rotundă pentru schițe
  • Îmbunătățiri pentru concept din tablă
  • Îmbunătățiri la elementele pentru suprafață
Creo 5.0 - Modelare și concepere

 

Modelare și concepere

NOU – Optimizare Topologică!

Cu ajutorul Creo Topology Optimization , puteți defini obiectivele și constrângerile după care Creo Parametric va realiza geometria automat. Ceea ce dura până acum și până la 2 săptămâni, acum poate fi realizat în doar câteva secunde, cu ajutorul Creo 5.0 deoarece geometria nu mai trebuie recreată.

Creo 5.0 - Simulare și Analiză

 

Simulare și Analiză

NOU - Capabilități avansate de calcul în dinamica fluidelor

O soluție CFD realizată pentru utilizatorii CAD. Acum puteți beneficia de instrumente de analiză, mentenanța problemelor cu lichide, fluxul de gaze în jurul conceptului de design.

Creo 5.0 - Additive Manufacturing

 

CAM și Manufacturare

Manufactuare Aditivă

Chiar dacă printați cu ajutorul materialelor polimerice sau metalice, Creo 5.0 vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu extensia Stratasys și 3D systems pentru imprimantele 3D. Include o listă cuprinzătoare de materiale, utilizate în printarea 3D.

Creo 5.0 - Mold Machining Extension

 

Extensie pentru prelucrarea matrițelor

Această nouă capabilitate se referă la trasee pentru prelucrarea matrițelor la viteză mare. Puteți realiza cu ușurință modele complexe pentru producția mică. Și pentru că este totul în soft Creo, când se schimbă designul, este ușor să regenerați traseul de prelucrare.

Creo 5.0 - Colaborare

 

Colaborare

Realitate augmentată (AR)

Cu ajutorul acestei extensii, puteți creea și publica experiențe de realitate augmentată - AR, direct din pagina de modelare. Noile capabilități incluse în Creo 5.0  vă permit să gestionați accesul la experiențele AR create.

Creo 5.0 - Multi-CAD

 

Multi-CAD

Cu ajutorul Creo 5.0, puteți deschide și actualiza fișierele Autodesk Inventor, adăugând la versiunea robustă multi-CAD-ul.

Despre PTC

PTC (Nasdaq: PMTC), furnizează soluții de ultimă generație pentru managementul ciclului de viață a produsului (PLM), soluții de administrare a conținutului informațional (content management), soluții pentru editare dinamică (dynamic publishing). Printre cele peste 40.000 de companii din întreaga lume, beneficiare ale soluțiilor PTC, se numără cele mai cunoscute și inovative companii din domeniul industrial, guvernamental, servicii, editorial, științe ale vieții. PTC face parte din companiile care alcătuiesc indicii SP Midcap 400 și Russel 2000. Pentru mai multe informații despre PTC, vizitați www.ptc.com.

 

Despre INAS

Prezentă pe piaţa de profil din România încă din anul 1991, INAS S.A. este astăzi unul dintre principalii furnizori de soluţii CAD/CAM/CAE/PLM şi servicii conexe, pentru industria românească. Încă de la înfiinţare, INAS s-a remarcat prin orientarea constantă către client şi prin preocuparea de a introduce pe piaţă produse software complete şi inovative care să răspundă celor mai exigente cerinţe ale utilizatorilor săi.

Având şi o bogată experienţă practică, acumulată ca urmare a colaborărilor cu parteneri de prestigiu atât din industria românească cât şi din străinătate, specialiştii INAS furnizează consultanţă tehnică de specialitate în domeniul ingineresc, respectiv servicii de proiectare şi analiză, pentru o gamă largă de domenii industriale, de la construcţia de autovehicule şi maşini grele la industria nucleară şi apărare.

 

Înapoi