Noutăți INAS

Acum disponibil! Creo 5.0

Creo 5.0

Cu ajutorul lui Creo 5.0 , puteți concepe produse mai rapid, prin accelerarea inovațiilor, refolosirea conceptelor și înlocuind presupunerile cu faptele.

Creo 5.0

 

Ce este nou în Creo 5.0:

  • Interfață îmbunătățită
  • Îmbunătățirea modelării pentru creșterea productivității
  • Noi capabilități țn optimizare topologică, simulări (capabilități avansate de calcul, dinamica fluidelor- CFD),manufacturare aditivă, manufacturare asistată de calculator (CAM), realitate augmentată (AR) și multi CAD
Creo 5.0 - Îmbunătățiri de productivitate

Îmbunătățiri de productivitate

Accelerarea productivității

  • Mișcare elicoidală în volum
  • Selectarea planurilor
  • Îmbunătățiri UI/UX
  • Modelare în perspectivă
  • Manipulare rotundă pentru schițe
  • Îmbunătățiri pentru concept din tablă
  • Îmbunătățiri la elementele pentru suprafață
Creo 5.0 - Modelare și concepere

 

Modelare și concepere

NOU – Optimizare Topologică!

Cu ajutorul Creo Topology Optimization , puteți defini obiectivele și constrângerile după care Creo Parametric va realiza geometria automat. Ceea ce dura până acum și până la 2 săptămâni, acum poate fi realizat în doar câteva secunde, cu ajutorul Creo 5.0 deoarece geometria nu mai trebuie recreată.

Creo 5.0 - Simulare și Analiză

 

Simulare și Analiză

NOU - Capabilități avansate de calcul în dinamica fluidelor

O soluție CFD realizată pentru utilizatorii CAD. Acum puteți beneficia de instrumente de analiză, mentenanța problemelor cu lichide, fluxul de gaze în jurul conceptului de design.

Creo 5.0 - Additive Manufacturing

 

CAM și Manufacturare

Manufactuare Aditivă

Chiar dacă printați cu ajutorul materialelor polimerice sau metalice, Creo 5.0 vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu extensia Stratasys și 3D systems pentru imprimantele 3D. Include o listă cuprinzătoare de materiale, utilizate în printarea 3D.

Creo 5.0 - Mold Machining Extension

 

Extensie pentru prelucrarea matrițelor

Această nouă capabilitate se referă la trasee pentru prelucrarea matrițelor la viteză mare. Puteți realiza cu ușurință modele complexe pentru producția mică. Și pentru că este totul în soft Creo, când se schimbă designul, este ușor să regenerați traseul de prelucrare.

Creo 5.0 - Colaborare

 

Colaborare

Realitate augmentată (AR)

Cu ajutorul acestei extensii, puteți creea și publica experiențe de realitate augmentată - AR, direct din pagina de modelare. Noile capabilități incluse în Creo 5.0  vă permit să gestionați accesul la experiențele AR create.

Creo 5.0 - Multi-CAD

 

Multi-CAD

Cu ajutorul Creo 5.0, puteți deschide și actualiza fișierele Autodesk Inventor, adăugând la versiunea robustă multi-CAD-ul.

Înapoi