RO      EN
___________________________________________________________________________________________
 

High Performance Engineering Solutions 2023

___________________________________________________________________________________________

Agenda Bentley Civil

Bentley Civil Worksuite este un pachet software integrat de proiectare și analiză pentru ingineria civilă, care este dezvoltat și comercializat de compania americană Bentley Systems. Acesta este proiectat să ofere unelte de proiectare și analiză pentru toate etapele unui proiect de inginerie civilă, inclusiv planificarea, proiectarea, modelarea, analiza și documentarea. Civil Worksuite include o varietate de aplicații specializate pentru diferite domenii de inginerie civilă, inclusiv proiectarea de drumuri și autostrăzi, proiectarea de poduri, proiectarea de rețele de apă și canalizare, proiectarea de terenuri și construcții. Această suită software este utilizată de inginerii civili, proiectanții, constructorii și proprietarii de proiecte din întreaga lume pentru a ajuta la îmbunătățirea eficienței și a productivității în proiectarea și construirea infrastructurii civile.

Există mai multe motive pentru care Civil WorkSuite poate fi considerat o soluție excelentă de proiectare și analiză pentru ingineria civilă. Iată câteva dintre ele:

Integrare: Civil WorkSuite este o suită software integrată care oferă o soluție completă de la începutul la sfârșitul proiectului, de la planificare și proiectare până la analiză și documentare. Integrarea acestor instrumente oferă utilizatorilor o experiență mai fluidă și îi ajută să economisească timp și bani.

Flexibilitate: Civil WorkSuite este o platformă deschisă, care permite utilizatorilor să lucreze cu diferite formate de fișiere și să utilizeze diferite instrumente de proiectare și analiză. Acest lucru oferă mai multă flexibilitate în ceea ce privește modul de lucru cu diverse tipuri de date și software.

Performanță: Civil WorkSuite este proiectat să funcționeze pe sisteme hardware de înaltă performanță și să ofere o performanță rapidă și eficientă. Aceasta poate ajuta utilizatorii să economisească timp și să obțină rezultate mai bune într-un interval de timp mai scurt.

Colaborare: Civil WorkSuite oferă instrumente puternice pentru colaborare și comunicare, care ajută echipele să lucreze împreună și să împărtășească informații într-un mod mai eficient. Acest lucru poate ajuta la reducerea erorilor și la îmbunătățirea calității proiectelor.

Suport: Bentley Systems oferă un suport puternic pentru Civil WorkSuite, inclusiv training, asistență tehnică și actualizări constante ale software-ului. Acest lucru poate ajuta utilizatorii să obțină cele mai bune rezultate din instrumentele Civil WorkSuite și să rămână la curent cu cele mai noi tehnologii și tendințe din industrie.

Civil WorkSuite include un set de aplicații specializate de proiectare și analiză pentru diferite domenii de inginerie civilă.

Aceste aplicații sunt conectate și integrate, astfel încât utilizatorii pot lucra într-un mediu de lucru comun și pot colabora mai eficient pe întregul ciclu de viață al proiectului. De asemenea, Civil WorkSuite include și alte instrumente de suport, cum ar fi instrumente de gestionare a proiectelor și de control al versiunilor.

_______________________________________________________________________________________

INAS        INAS        Linkedin INAS        YouTube INAS        Facebook