_______________________________________________________________________________________
 

HIGH PERFORMANCE ENGINEERING SOLUTIONS 2022

_______________________________________________________________________________________
 
 

PRO SYS

INAS - Principalul furnizor de soluții CAD/CAM/CAE/PLM și servicii conexe

Stimată Doamnă / Stimate Domn,

PRO SYS, unul dintre partenerii tradiționali ai INAS, va participa la evenimentul HIGH PERFORMANCE ENGINEERING SOLUTIONS 2022, organizat în format fizic, la Sinaia, [Hotel International] în perioada 20-21 Octombrie.

PRO SYS va prezenta serviciile de HPC lansate anul trecut și va oferi tuturor participanţilor posibilitatea creării unui cont demo gratuit de HPC as a Service pentru o perioadă de 10 zile.

Utilizarea unui cluster HPC poate face diferenţa între succes și eșec în activitatea noastră și reprezintă un element esențial pentru ca aplicațiile de proiectare, modelare 3D, simulare digitală realistă sau prototipare virtuală să funcționeze la un nivel performant.

PRO SYS are o experiență de peste 10 ani în domeniul HPC cu peste 100 de noduri de procesare livrate deja beneficiarilor. Compania oferă atât clustere HPC on-premises cât şi servicii HPC accesibile prin abonament, fără investiții directe în infrastructură IT.

HPC as a Service de la PRO SYS reprezintă soluţia ideală dacă:

Utilizarea serviciilor HPC de la PRO SYS este facilă, rapidă și nu implică investiţii în avans. Beneficiaţi de suport dedicat în limba română, iar în câteva ore puteţi avea propriul cluster HPC complet funcţional. Clusterul va fi disponibil din orice locaţie conectată la internet, accesul fiind complet securizat şi bazat de drepturi individuale. Datele aparţin doar clienţilor şi sunt stocate pe teritoriul naţional. Nu aveţi nevoie de cunoştinţe în zona administrării/configurării sistemelor HPC, veţi face ceea ce ştiţi mai bine: operarea aplicaţiilor specifice.

Lansate în octombrie 2021, serviciile HPC ale PRO SYS sunt deja utilizate și validate de companii și institute de cercetare din România şi oferă o putere de procesare de 8.5 TFlops (dublă precizie), 2 TB memorie DDR4 ECC, la care se adaugă un spaţiu de stocare de 50 TB net. Utilizând ultima serie de procesoare de la AMD (Milan), împreuna cu tehnologia de interconectare Infiniband (specifică pentru clustere HPC), asigură o densitate mare de putere şi o scalabilitate foarte ridicată.

Veți putea afla mai multe detalii despre activitatea PRO SYS direct de la dl. Petrică Barbieru – General Manager, speaker invitat la la HIGH PERFORMANCE ENGINEERING SOLUTIONS 2022! Mai mult, participanţii la eveniment vor putea testa gratuit aceste servicii, pe o perioadă de 10 zile.

Înregistrările la HIGH PERFORMANCE ENGINEERING SOLUTIONS 2022! sunt deschise accesați pagina HPES 2022 pentru mai multe informaţii.

Vă așteptăm cu drag la Sinaia!

 

Cu deosibită considerație,

Echipa INAS

_______________________________________________________________________________________

PARTENERI

Parteneri INAS

INAS        INAS        Linkedin INAS        YouTube INAS        Facebook