Webinare INAS

Bentley SELECT - Servicii de mentenanță, Program Academic

18 februarie 2021, Ora: 11:00 - 11:45

Bentley SELECT

Pe toată perioada unui contract SELECT, beneficiarul va avea acces la instrumentele de suport on-line disponibile 24/7 pe site-ul Bentley, accesibile prin intermediul unui cont de utilizator.

  • Actualizați aplicațiile dumneavoastră software în funcție de propriul proiect și program de organizare, evitați întreruperea proiectului și asigurați un flux continuu de lucru, în cele mai performante condiții.

  • Reducem timpii de așteptare în caz de nefuncționare și îmbunătățim satisfacția utilizatorilor cu serviciul de asistență, auto-ajutor și bazat pe comunitate 24/7/365.

  • Îmbunătățiți nivelul de servicii pentru utilizatorii dumneavoastră și economisiți timpul de gestionare al software-ului cu serviciul on-line de administrare a contului.

  • Studenții și cadrele didactice trebuie să fie pregătiți pentru a întâmpina infrastructura viitorului, pentru a ajuta la construirea acesteia. Astfel, aplicațiile Bentley utilizate de către profesioniștii din infrastructură, sunt acum disponibile și mediului academic.