Webinare INAS

Bentley AutoPIPE & AutoPIPE Vessel - Soluții analiză conducte și vase

17 februarie 2021, Ora: 11:00 - 11:45

Bentley AutoPIPE & AutoPIPE Vessel

Soluțiile AutoPIPE au fost dezvoltate ca fiind soluții scalabile pentru a răspunde nevoilor companiilor care lucrează în industrii diverse, cum ar fi industria energiei nucleare și din surse regenerabile, uzinele chimice, platforme maritime FPSO și proiectarea stâlpilor de susținere, sisteme de protecție împotriva incendiilor, rafinării de petrol, sisteme naționale de conducte de gaz și petrol, conducte tip FRP (Fiberglass Reinforced Pipe), precum și construirea de conducte de servicii.

Dintre tipurile de analize posibile de studiat: analiza statică liniară și neliniară cu un număr nelimitat de încărcări cu multiple scenarii de încărcare. Aici calculul se poate efectua pentru un număr de 100 de încărcări din temperatură, 10 încărcări din seism și din vânt și 10 cazuri de încărcare dinamică. Dintre analizele dinamice: analiza “time history”, analiza modală ce determină modurile proprii de vibrație, frecvențe proprii. Se poate efectua analiza sub încărcări armonice, spectre de răspuns dinamic, spectre de amortizare, dicretizarea automată a maselor.

Soluția AutoPIPE permite combinații de încărcare predefinite sau user-defined, determinarea eforturilor maxime, filtrarea și ordonarea rezultatelor după eforturi, încărcări sau deplasări.