Webinare INAS

Bentley - Soluții Infrastructură - Overview

Bentley - Soluții Infrastructură - Overview

Înființată în anul 1984, compania Bentley System este astăzi cel mai mare furnizor de soluții software dedicate profesioniștilor din domeniul construcțiilor civile și industriale, domeniul infrastructurii de drumuri, poduri, căi ferate, porturi, aeroporturi precum și a utilităților asociate acestora. Portofoliul de soluții oferit de către Bentley acoperă cu maximă eficiență atât partea de CAD, cu platforma MicroStation, cât și o varietate de domenii ale ingineriei aplicate care necesită analize și calcule de mare precizie.

Majoritatea dintre cele peste 100 de aplicații specifice Bentley, destinate calculelor de verificare, integrează atât principalele standarde asociate domeniului vizat cât și seturi de algoritmi de conformare a rezultatelor cu cerințele acestor standarde. Aplicațiile sunt împărțite în mai multe pachete, fiecare pachet adresându-se prin aplicații unitare și integrate unei anumite zone din domeniul infrastructurii.

Domenii de aplicabilitate: structural/analiza structurala, detaliere structurala, analiza structurala offshore, analiza conducte si vase, proiectare fabrici, hidraulica/hidrologie, utilitati, poduri, drumuri, modelare constructii. arhitectura, modelare virtuala a realitatii, etc.

 

Pentru accesul la înregistrarea video, vă rugăm completaţi formularul de mai jos. Vă mulţumim!

 
Regulament pentru Controlul Exporturilor*