Webinare INAS

Ansys Granta EduPack - Un real suport pentru predarea științei materialelor în mediul universitar

Ansys Granta EduPack - Un real suport pentru predarea științei materialelor în mediul universitar

Ansys Granta EduPack este un set unic de resurse didactice care ajută cadrele universitare să îmbunătățească cursurile legate de materiale în domenii ca inginerie, design, știință și dezvoltare durabilă.

EduPack include o bază de date cu proprietăți de materiale și informații despre procese industriale, instrumente de selecție a materialelor și o serie de resurse de sprijin. Este disponibil în două versiuni: Granta EduPack, care conține toate datele și instrumentele și Granta EduPack Introductory, care conține un subset de date și instrumente destinate predării cursurilor introductive. Ambele versiuni sunt împărțite în trei niveluri, astfel încât studenții să poată accesa un nivel adecvat de informații despre materiale pe măsură ce avansează în anii de studii, de la cursuri preuniversitare până la cursuri postuniversitare.

Granta EduPack a fost, de asemenea, proiectat pentru a sprijini o mare varietate de metode de predare, de la abordări bazate pe cercetare și proiectare până la predarea bazată pe probleme concrete de studiu.

Pentru accesul la înregistrarea video, vă rugăm completaţi formularul de mai jos. Vă mulţumim!

 
Regulament pentru Controlul Exporturilor*