Webinare INAS

Pentru accesul la înregistrarea video, vă rugăm completaţi formularul de mai jos. Veţi primi link-ul de acces în cel mai scurt timp. Vă mulţumim!

Moldex3D eDesignSYNC - Interoperabilitatea dintre Moldex3D şi sistemele CAD

22 Februarie 2016, Ora: 14:00 - 14:45

Moldex3D eDesign SYNC este un instrument de proiectare şi optimizare a tehnologiei de injecţie încorporat în PTC Creo, NX şi SolidWorks.

Cu o interfaţă uşor de utilizat, Moldex3D eDesign SYNC permite proiectanţilor să sincronizeze modificările de design şi să evalueze tehnologia de injecţie direct în mediul 3D de proiectare familiar. Acest lucru ajută, de asemenea, la schimbul de comunicare comun între designeri şi tehnologi. Prin urmare, încă din primele faze ale proiectării tehnologiei de injecţie se pot face predicţii în vederea evitării apariţiei eventualelor defecte de injecţie.

Acest webinar işi propune să furnizeze o mai bună întelegere a modului cum Moldex3D integrează facilităţile de simulare în PTC Creo, oferind astfel proiectanţilor de piese injectate un sprijin în activitatea de validare rapidă a modelului 3D CAD prin prisma posibilităţilor de realizare practică.

Agenda:

  • Moldex3D pentru industria Dvs
  • Moldex3D eDesignSYNC pentru utilizatorii PTC Creo
  • Evaluarea defectelor de injecţie utilizând Moldex3D eDesignSYNC

Interoperabilitatea dintre Moldex3D şi sistemele CAD
Care este suma lui 2 şi 3?