Webinare INAS

Bentley OpenRoads - Tehnologie Avansată pentru modelarea construcțiilor și analizelor pentru proiectele de transport și proiectare civilă

5 Decembrie 2017, Ora: 14:00 - 14:45

În cadrul acestui webinar se vor prezenta principalele capabilități ale tehnologiei OpenRoads. Mai jos sunt prezentate câteva detalii despre soluțiile implicate în această nouă tehnologie.

OpenRoads ConceptStation este o aplicație nouă, inovatoare, ce permite proiectarea conceptuală și preliminară rapidă și iterativă, punând la dispoziție informații contextuale obținute prin nori de puncte, rețele de realități, GIS și alte surse.

Crearea proiectelor conceptuale de drumuri și poduri pentru a evalua mai multe opțiuni în faza de planificare și pre-licitare a proiectului. Design mai eficient, identificarea elementelor cu risc ridicat și minimizarea costurilor.

OpenRoads Designer este o aplicație de proiectare detaliată și complet funcțională pentru topografie, drenare, utilități subterane și design de șosea care înlocuiește toate capacitățile livrate anterior prin InRoads, GEOPAK, MX și PowerCivil.

OpenRoads Navigator permite vizualizarea și revizuirea designului 3D și progresează aprobările și rezolvarea problemelor, la birou, pe teren sau pe site. Permite obținerea unei perspective asupra proiectelor civile în contextul modelelor 3D pentru a lua decizii mai bune pe tot parcursul ciclului de viață.