Ofertă pachet Creo Design Essentials + Creo Simulation Live

Ofertă promoțională valabilă până la 28 iunie 2019

Creo Simulation Live ofera facilitati simple si rapide de analiza, direct din mediul de modelare Creo Parametric, furnizand astfel un feedback in timp real cu privire la deciziile de proiectare.

Simulation Buyer's Guide For Design Engineers

 

Pentru mai multe detalii despre rolul simulării în cadrul procesului de proiectare, descărcați publicația “Simulation Buyer’s Guide for Design Engineers”, realizată de către Tech-Clarity - institutul independent de cercetare și consultanță, specializat în analizarea diferitelor servicii și tehnologii software, disponibile pe piață. Publicația include informații importante despre factorii care au contribuit în luarea unei decizii de către diferite companii industriale de renume, legat de achiziția unei soluții care permite realizarea analizelor cu element finit, în timp real. 

Creo Simulation Live pune la dispoziția utilizatorilor o tehnologie de ultimă generație, grație parteneriatului PTC- ANSYS, soluția Creo Parametric devenind astfel cel mai performant instrument de proiectare/analiză. Puteți beneficia de acest avantaj aplicând acum pentru achiziția pachetului Creo Design Essentials + Creo Simulation Live.

Dacă dețineți licențe Creo Parametric sau ProEngineer, cu mentenanța expirată, optați pentru un abonament la Creo Design Essentials, pentru a putea face upgrade la Creo 6.0, care include Creo AR Design Share, cât și noi facilități de additive manufacturing, plus multe alte îmbunătățiri și noutăți. Prețul subscriptiei dumneavoastră va fi unul special, atunci când faceți conversia către subscripție, pentru licențele perpetue vechi.

Contactați-ne pentru a vă furniza mai multe detalii despre această ofertă limitată.

 
 

______________________________________________________________________________________________________

Facebook        Linkedin INAS        GooglePlus INAS        INAS        INAS