Cumpărați două pachete CREO și obțineți 1 gratis

1 Ianuarie - 29 Martie 2019

O valoare extraordinară la un preț convingător!

Companiile de top, utilizează noile pachete Creo Design, încă din prima zi de disponibilitate, respectiv 1 octombrie 2018 și se bucură de facilități suplimentare incluse în pachetul de bază: realitate augmentată, posibilități de explorare a fazelor de proiectare, modelare flexibilă, lucrul facil cu geometrii importate din alte aplicații CAD, instrumente avansate pentru crearea structurilor metalice și a traseelor de țevi și conducte, randare și simulare, toate, pentru o experiență completă de utilizare.

Pentru a sărbători, până la finalul lunii martie 2019, vă oferim un discount generos pentru toate pachetele de design Creo: Cumpărați două pachete de același fel și obțineți încă unul GRATUIT! *

Nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a cumpăra pachetele Creo Design și pentru a profita de noile standarde în modelarea 3D.

Dacă ați analizat pachetul de bază Creo Design Essentials T1, dar ați decis că aveți nevoie de capabilități suplimentare, cum ar fi ingineria concurentă, CAM, modelare avansată de ansambluri și simulare, atunci pachetele Creo Design Advanced sunt făcute pentru dumneavoastră! Aveți incluse în aceste pachete toate capabilitățile incluse în pachetul de bază, Creo Design Essentials T1, plus capabilități pentru manipularea ansamblurilor și a geometriilor complexe: ansambluri interschimbabile, funcții de înlocuire, scheletoane, shrinkwraps, control referință și vizualizare, generare traiectorii prelucrare în 3-5 axe, funcții pentru creare layout, instrumente proiectare și manufacturare matrițe, foi de tablă, posibilitatea de a face analiza toleranțelor, optimizare topologică, analize avansate cum ar fi analiza de curgere, analiza statică neliniară, analiza structurală dinamică, analiza modală, analiza termică, etc. Bineînțeles, funcțiile pentru additive manufacturing, sunt de asemenea incluse.

Aveți o ocazie unică să obțineți o soluție de o valoare extraordinară, la un preț mai mic

Indiferent de care dintre pachetele Creo Design sunteți interesat, soluția software Creo oferă capabilități flexibile și puternice de modelare 3D, ce ajută să obțineți cele mai bune rezultate, oferă un adevărat avantaj competitiv companiilor dezvoltatoare de produs și nu numai, și ajută la îmbunătățirea calității produsului, ceea ce duce la un nou standard în domeniul 3D.

Dacă încă nu ați folosit Creo pentru compania dumneavoastră, nu mai așteptați, cumpărați două pachete Creo și obțineți unul în plus, gratuit.

Oferta este valabilă până la data de 29 martie 2019. Ne-ar părea rău să o ratați, așa că vă putem ajuta să alegeți un pachet.

* Oferta se supune în totalitate termenilor și condițiilor PTC 

______________________________________________________________________________________________________

Facebook        Linkedin INAS        GooglePlus INAS        INAS        INAS