Mathcad Prime 7.0

Ce este nou în Mathcad Prime 7.0

Capabilități - Mathcad prime 7.0

PTC Mathcad Prime este standardul industrial între softurile de inginerie matematică, susținând utilizatorii în rezolvarea celor mai complexe calcule și făcând totodată posibilă partajarea calculelor inginerești. Odată cu lansarea noii versiuni, PTC Mathcad Prime 7, calculele tehnice au evoluat încă o dată. Această versiune introduce îmbunătățiri cheie în domeniile simbolică, documentare și utilizare.

 

Descarcă broșură Mathcad Prime 7.0

Mathcad Prime 7.0 - Conversia foilor de lucru, din versiuni anterioare de Mathcad

Conversia foilor de lucru, din versiuni anterioare de Mathcad

PTC Mathcad Prime 7 include un convertor independent pentru foile de lucru ce provin din versiuni anterioare de Mathcad, pe care îl puteți instala alături de aplicație. Nu este nevoie de o instalare separată a aplicației vechi Mathcad pentru a utiliza procesul de conversie.
Mathcad Prime 7.0 - comenzile de intrare

Utilizați comenzile de intrare în caseta combinată pentru a pre-defini variabile

Casetele combinate vă permit să controlați rapid și ușor calculele din foaia de lucru pentru a crea meniuri tip drop-down de definiții variabile. Definiți în prealabil variabilele și valorile variabile asociate calculelor în care ați dori să luați în considerare mai multe variabile. Odată ce variabilele sunt completate în meniul drop-down, puteți calcula din nou cu ușurință ecuațiile, selectând pur și simplu opțiunea drop-down dorită.

 

Mathcad Prime 7.0 - Creșteți gradul de utilizare cu o interfața de utilizare îmbunătățită

Creșteți gradul de utilizare cu o interfață de utilizare îmbunătățită

PTC Mathcad Prime 7 vă permite să salvați foaia de lucru în format PDF. În plus, funcționalitățile de zoom, derulare și focalizare au fost îmbunătățite pentru o mai bună vizibilitate, revizuire și editare a foilor de lucru Mathcad. De asemenea, au fost aduse îmbunătățiri la liniile principale ale grilei, care pot fi acum activate sau dezactivate din meniul documentului.

 

 

Comparație versiuni Mathcad

Ghid API

PTC Mathcad include deja un API care poate fi utilizat pentru a integra perfect Mathcad cu alte aplicații terță parte. Acest lucru permite deschiderea foilor de lucru, modificarea variabilelor, efectuarea calculelor, obținerea și salvarea rezultatelor folosind comenzile API furnizate în PTC Mathcad. Pentru o utilizare optimă a API-ului, consultați noul ghid API inclus în manualul "Help" al PTC Mathcad Prime 7. Ghidul include descrieri ale tuturor comenzilor disponibile în API și este susținut cu exemple descărcabile, pe care le puteți compila și rula.
 

 

Vizualizează Ghid

Mathcad Prime 7.0 - Simboluri

Îmbunătățiri ale simbolisticii

Cea mai recentă versiune include și îmbunătățește funcțiile de simbolică ale aplicației, funcții dezvoltate de către PTC, acestea fiind introduse pentru prima dată în versiunea PTC Mathcad Prime 6. Cu aceste funcții, PTC poate actualiza și îmbunătăți rapid simbolurile în Prime, fără a mai fi nevoie să apeleze la colaboratori externi, având acum capacitatea internă de a actualiza și a îmbunătăți software-ul Mathcad Prime, ținând cont și de feedback-ul clienților. Noua versiune conține deja peste o duzină de astfel de îmbunătățiri.

Mathcad Prime 7.0 - Descarcă Mathcad Prime 7.0

Sunteți un utilizator nou de Mathcad Prime 7.0?

Când descărcați PTC Mathcad Express și alegeți opțiunea de funcționalitate completă de 30 de zile, veți avea acces la versiunea completă a PTC Mathcad Prime 7, timp de 30 de zile.

 

 

Descarcă Mathcad Prime 7.0

Ce modificări urmează în ceea ce privește PTC Mathcad

Începând cu 1 ianuarie 2022, singura versiune a PTC Mathcad ce va fi disponibilă pentru abonament (subscripție), va fi PTC Mathcad Prime 7 și versiunile viitoare ale PTC Mathcad Prime. Pentru clienții care utilizează în prezent versiuni anterioare ale Mathcad și încă nu pot migra la Mathcad Prime 7, PTC oferă o opțiune de reînnoire pe mai mulți ani. Clienții care doresc să beneficieze de această opțiune de reînnoire pe mai mulți ani trebuie să trimită comanda înainte de 7 decembrie 2021, astfel încât licențele asociate să poată fi activate înainte de 31 decembrie 2021. La sfârșitul perioadei de reînnoire pe mai mulți ani, aceste versiuni mai vechi de la Mathcad nu vor mai funcționa, iar ca și consecință, clienții trebuie să migreze la Mathcad Prime 7 sau versiune superioare, ce urmează să fie lansate în viitor. Această opțiune de reînnoire pentru mai mulți ani, este disponibilă numai până la 7 decembrie 2021.