INAS

Bentley

 

______________________________________________________________________________________________________

Campanie Bentley WaterCAD și SewerCAD, GIS - Map 2018

Modelarea și gestionarea distribuției apei - Proiectarea și reabilitarea
rețelei de canalizare, 2D/3D Desktop GIS
______________________________________________________________________________________________________
 

Modelarea și gestionarea distribuției apei - Proiectarea și reabilitarea rețelei de canalizare, 2D/3D Desktop GIS

INAS SA, în parteneriat cu Bentley Systems, derulează o campanie specială de promovare a soluțiilor Bentley WaterCAD/SewerCAD și Bentley Map în perioada 16 iulie - 22 decembrie 2018.

Beneficiați în cadrul acestei campanii de licențe CAD dedicate rețelelor de apă și canalizare, la un preț special: achiziționați serviciul SELECT, iar pentru licența perpetuă de WaterCAD/SewerCAD 1000 de țevi, plătiți doar 30% din prețul său de listă.

Dacă achiziționați două licențe CAD, beneficiați și de 50% discount la achiziționarea unei licențe GIS (Bentley Map - 2D/3D Desktop GIS - Software de cartografiere).

În cazul în care aveți nevoie de un număr mai mare de țevi, beneficiați în continuare de discount! Vom scădea din suma totală a licenței pe care o solicitați, valoarea asociată procentului de 70% aplicat licenței de WaterCAD/SewerCAD 1000 de țevi.

Oferta este limitată la 2 licențe WaterCAD și/sau SewerCAD și o licență Bentley Map, pentru fiecare companie

Oferta este valabilă pentru comenzi primite până la data 21 decembrie 2018.

Cui ne adresăm?

Personalului din industria apei, în principal personalului din următoarele departamente: GIS, modelare hidraulică, proiecte și planificare, pierdere apă, operații, scada, management.

Personalului și managerilor de programe din administrația locală și regională: municipalități, agenții fluviale, comitete rețele apă, companii ce gestionează apele provenite din furtuni.

Companiilor de consultanță angrenate în lucrări de: apă, canalizare, ape pluviale și infrastructură rutieră, în special managerilor de proiect, inginerilor GIS& hidrologie, designerilor, personal tehnologie și inovație, planificatori investiții.

Companiilor de construcții care se ocupă de rețelele de apă, canalizare, ape pluviale și infrastructură rutieră: designeri și ingineri, personal din management.

Academiei și profesioniștilor independenți

Pentru informații cu privire la soluțiile software cuprinse in aceasta campanie, dar si alte solutii dedicate acestui domeniu, vă rugăm accesați pagina Hidraulică - Hidrologie / Utilităţi.

Despre Bentley WaterCAD și SewerCAD, GIS - Map

Bentley WaterCAD

WaterCAD este o soluție fiabilă de modelare hidraulică și analiză a calității apei din sistemele de distribuție a apei. Companiile de utilități, municipalitățile și companiile de proiectare consideră WaterCAD un instrument sigur și eficient atât pentru optimizarea economisirii resurselor, cât și pentru suportul decizional acordat în cazul infrastructurii de apă.

mai mult ...

Bentley SewerCAD

SewerCAD este un produs software de modelare și proiectare sisteme sanitare de canalizare ușor de utilizat, în care mii de municipalități, companii de utilități și firme de inginerie din întreaga lume au încredere pentru a proiecta, analiza și planifica sisteme de colectare a apelor uzate.

mai mult ...

Bentley Map

Software de cartografiere pentru editare, analiză și management al informațiilor geospațiale 2D/3D​. Include funcții de finisare a hărților și ​​gestionare avansată a parcelelor​​.

mai mult ...

Despre INAS

Prezentă pe piața de profil din România încă din anul 1991, INAS S.A. este astăzi unul dintre principalii furnizori de soluții CAD/CAM/CAE/PLM și servicii conexe, pentru industria românească. Încă de la înființare, INAS s-a remarcat prin orientarea constantă către client și prin preocuparea de a introduce pe piață produse software complete și inovative care să răspundă celor mai exigente cerințe ale utilizatorilor săi.

Având și o bogată experiență practică, acumulată ca urmare a colaborărilor cu parteneri de prestigiu atât din industria românească cât și din străinătate, specialiștii INAS furnizează consultanță tehnică de specialitate în domeniul ingineresc, respectiv servicii de proiectare și analiză, pentru o gamă largă de domenii industriale, de la construcția de autovehicule și mașini grele la industria nucleară și apărare.

______________________________________________________________________________________________________

INAS        INAS        Linkedin INAS        GooglePlus INAS        Facebook