Noutăți

Acum disponibil! Creo 5.0

Cu ajutorul lui Creo 5.0, puteți concepe produse mai rapid, prin accelerarea inovațiilor, refolosirea conceptelor și înlocuind presupunerile cu faptele.
 

Mai mult ...

3D Design - Noutăți în ANSYS 19

ANSYS 19 aduce îmbunătățiri modelarii directe realizată cu ANSYS Discovery SpaceClaim, ceea ce face mai ușoară și mai rapidă modelarea și manipularea part-urilor, ansamblurilor și a fișierelor STL pentru printarea 3D.

Mai mult ...

Software încorporat - Noutăți în ANSYS 19

ANSYS 19 oferă posibiltatea integrării fluxurilor de lucru și capabilități de proiectare de software și dispozitive pentru interacțiunea om-mașină, precum și soluții specializate pentru domeniul auto și avionică.

Mai mult ...

Systems - Noutăți în ANSYS 19

ANSYS 19 oferă capacități puternice în două domenii importante: simulare pentru sistemul de control al acumulatoarelor, analiza siguranței în funcționare pentru toate industriile în care aceasta este critică.

Mai mult ...

Continuați să inovați cu ANSYS Discovery Live

ANSYS Discovery Live a fost testat cu succes, în cele 5 luni de la lansare, de mii de ingineri din întreaga lume.

Mai mult ...

Ofertă specială licențe PTC Creo

În perioada 8 ianuarie - 31 martie, la achiziția unei licențe de bază PTC Creo, beneficiați de 50% discount la achiziția oricărei extensii Creo: CAD, CAM sau CAE.
 

Mai mult ...

Promoție licențe software Bentley

Achiziționați în perioada 24 octombrie - 22 decembrie licențe software Bentley pentru rețele de apă și canalizare cu 70% discount!
 

Mai mult ...

Vericut 8.1 - Noutăți

CGTechHove, Anglia va lansa în cadrul evenimentului EMO Show, cea mai recentă versiune VERICUT 8.1, soluție software pentru simularea, verificarea și optimizarea mașinilor CNC.
 

Mai mult ...

Program ANSYS Startup

Programul ANSYS Startup oferă acces instantaneu la soluțiile ANSYS, astfet încât antreprenorii să-și poată dezvolta afacerea, rapid și eficient.

Mai mult ...

GENESIS v16.0 - Noutăți

GENESIS v16.0 și interfața sa grafică, Design Studio, au fost lansate. Descoperiți cele mai importante capabilități ale acestei noi versiuni.

Mai mult ...

ANSYS 18 - Noutăți

Industria contemporană este în curs de transformare fundamentală în ceea ce privește procesul de fabricație, încă de la introducerea liniei de asamblare.

Mai mult ...

Mesh automat cu celule de tip hexaedru

TwinMesh funcționează independent de ANSYS, însă acesta poate exporta grila de discretizare cât şi datele simulării direct în ANSYS CFX.

Mai mult ...

TLO GET ACTIVE: Subscripție licențe PTC

PTC continuă campania de conversie a licențelor CREO cu serviciul de mentenanță expirat, în licențe noi de subscripție PTC Creo 4.0.

Mai mult ...

Creo Parametric 4.0 - Noutăți

Creo Parametric 4.0 oferă posibilitatea să proiectați produse inteligente, conectate și de a valorifica noile tehnologii, cum ar fi imprimarea 3D și realitate augmentată.
 

Mai mult ...

Licente trimestriale PTC, acum disponibile!

Începând cu 1 octombrie 2016, PTC pune la dispoziţia utilizatorilor licenţe de subscripţie trimestrială pentru soluţiile CAD.
 

Mai mult ...

Vericut 8.0 - Noutăți

VERICUT 8.0 are mai multe îmbunătățiri concepute pentru a crește capacitatea inginerilor de fabricație în vederea analizării, optimizării și documentării procesului de programare și de prelucrare CNC.
 

Mai mult ...

Susținerea inovațiilor în domeniul energiei

Campania globală ANSYS pentru susținerea inovațiilor de ultimă generație din domeniul energiei. Tehnologia de simulare ANSYS poate fi utilizată în toate etapele complexe de realizare a unui sistem energetic.
 

Mai mult ...

ANSYS 17.2 - Noutăți

ANSYS Inc. anunță lansarea versiunii R17.2, versiune ce se bazează pe o suită de tehnologii cheie noi, care facilitează îmbunătățirea proceselor de dezvoltare proprii unui produs.
 

Mai mult ...

Puteți deține în continuare licențe perpetue (soluţie Bentley)

Deţineţi licenţe software, iar reluarea sau prelungirea serviciului de mentenanţă nu mai este o opţiune din cauza noului mod de licenţiere.                                                                                  

Mai mult ...

Transformați acum licențele învechite în soluții software PTC de ultimă generație!

PTC a dat startul la campania de conversie a licenţelor software cu serviciul de mentenanţă expirat, în licenţe pe bază de subscripţie, ce includ: software, suport şi instruire.

Mai mult ...

IoT - Internet of Things (Soluție ANSYS)

 

Soluțiile de simulare dezvoltate de ANSYS pot ajuta prin furnizarea unor rezultate de validare, care includ nivelul calității, proprietăți, caracteristici, funcții, comportamente la nivel de sistem.

Mai mult ...

ANSYS 17.0 - De 10 ori Excelenţă (soluţie software ANSYS)

ANSYS Inc. anunţă lansarea versiunii R17.0 a celor mai cunoscute şi utilizate tehnologii de simulare din lume, având o singură viziune, aceea de a îmbunătăţi procesele de dezvoltare proprii unui produs, cu un factor de 10.

Mai mult ...

PTC introduce licenţierea pe bază de subscripţie pentru toată gama software! (soluţii şi produse PTC)

Studiul de piaţă condus recent de către PTC a indicat că mai mult de 90% dintre clienţi doresc să aibă posibilitatea de a închiria licenţele, evitând astfel plata totală înaintea utilizării.

Mai mult ...

VERICUT 7.4 - simulează, verifică şi optimizează procesul de prelucrare pe maşini CNC (soluţie software CGTech)

În versiunea 7.4, prima schimbare pe care o veți observa este o nouă funcție, “Welcome Screen”, care se afișează în mod automat la lansarea unei sesiuni VERICUT.

Mai mult ...

ANSYS 16.2 - pentru simulare sisteme complete (soluţie software ANSYS)

Cu ajutorul ANSYS 16.2, utilizatorii ANSYS pot construi acum sisteme complete de prototipuri virtuale, ceea ce permite oricărui inginer de sistem să utilizeze instrumentele de simulare.

Mai mult ...

PTC a lansat soluţia Performance Advisor (soluţii şi produse PTC)

PTC a lansat soluţia Performance Advisor pentru PTC Creo, un instrument de tip Administrator deosebit de util pentru vizualizarea în cadrul companiei a informaţiilor legate de performanţa hardware şi software a aplicaţiilor PTC Creo instalate.

Mai mult ...

ANSYS 16.1 - fidelitate, putere, viteză (soluţii şi produse ANSYS)

ANSYS, Inc anunţă lansarea pachetului de produse software ANSYS 16.1, cea mai nouă versiune a suitei sale de tehnologii de simulare pentru ingineri, conceput pentru optimizarea proceselor de dezvoltare, reducerea timpul şi a costurilor necesare pentru producţie.

Mai mult ...

PTC a lansat Mathcad Prime 3.0 (soluţii şi produse PTC)

PTC Mathcad Prime 3.0 şi-a îmbunătăţit în mod semnificativ modul şi capacitatea de calcul pentru a permite rezolvarea mult mai rapidă a problemelor complexe. Cu sute de funcţii matematice încorporate în aplicaţie plus capacitatea nelimitată de a vă defini propriile dumneavoastră funcţii matematice

Mai mult ...

NCG CAM devine partener CGTech (soluţii şi produse NCG CAM)

NCG CAM si Vericut devin parteneri. Noua interfaţă NCG CAM-to-Vericut integrează perfect cele două aplicaţii şi vine în întâmpinarea nevoii de a crea cele mai eficiente programe NC. Astfel, verificarea şi optimizarea programelor NC dar şi simularea maşinii CNC devine un proces mai uşor şi mult mai eficient.

Mai mult ...

ANSYS 14.0 - fidelitate, putere, viteză (soluţie software ANSYS)

ANSYS, Inc anunţă lansarea pachetului de produse software ANSYS 13.0, cea mai nouă versiune a suitei sale de tehnologii de simulare pentru ingineri, conceput pentru optimizarea proceselor de dezvoltare, reducerea timpul şi a costurilor necesare pentru inovaţie. Tehnologia avansată din spatele ANSYS 13.0 include sute de noi caracteristici care îl fac mai uşor, mai rapid şi mai accesibil pentru utilizatori în ideea de a îi sprijini să aducă produse inovatoare pe piaţă, cu un grad ridicat de încredere în rezultatele finale.

Mai mult ...