Noutăți

Simularea în mediul actual de lucru

95% dintre firmele de inginerie știu că ar trebui să utilizeze simularea în procesul de proiectare, dar 65% nu simulează suficient. Acest lucru se întâmplă pentru că…
 

Mai mult ...

Testați gratuit Creo Simulation Live

PTC și ANSYS au colaborat pentru a vă aduce software-ul Creo Simulation Live, un software încorporat în Creo Parametric, care efectuează analize structurale, modale și termice în câteva secunde. 
 

Mai mult ...

CREO 6.0 este acum disponibil!

Creo 6.0 este echipat cu noi îmbunătățiri și capabilități pentru a vă ajuta să proiectați produsele viitorului. Capabilități noi de realitate augmentată, simulare în timp real și design pentru manufacturare aditivată.
 

Mai mult ...

Ofertă pachet Creo Design Essentials + Creo Simulation Live

Creo Simulation Live pune la dispoziția utilizatorilor o tehnologie de ultimă generație, grație parteneriatului PTC- ANSYS, soluția Creo Parametric devenind astfel cel mai performant instrument de proiectare/analiză.
 

Mai mult ...

Cumpărați două pachete CREO și obțineți unul gratis

Până la finalul lunii martie 2019, vă oferim un discount generos pentru toate pachetele de design Creo: Cumpărați două pachete de același fel și obțineți încă unul GRATUIT! *
 

Mai mult ...

Promoție licențe software Bentley

Achiziționați în perioada 16 iulie - 22 decembrie licențe software Bentley pentru rețele de apă și canalizare cu 70% discount!
 

Mai mult ...

Acum disponibil! Creo 5.0

Cu ajutorul lui Creo 5.0, puteți concepe produse mai rapid, prin accelerarea inovațiilor, refolosirea conceptelor și înlocuind presupunerile cu faptele.
 

Mai mult ...

3D Design - Noutăți în ANSYS 19

ANSYS 19 aduce îmbunătățiri modelarii directe realizată cu ANSYS Discovery SpaceClaim, ceea ce face mai ușoară și mai rapidă modelarea și manipularea part-urilor, ansamblurilor și a fișierelor STL pentru printarea 3D.

Mai mult ...

Software încorporat - Noutăți în ANSYS 19

ANSYS 19 oferă posibiltatea integrării fluxurilor de lucru și capabilități de proiectare de software și dispozitive pentru interacțiunea om-mașină, precum și soluții specializate pentru domeniul auto și avionică.

Mai mult ...

Systems - Noutăți în ANSYS 19

ANSYS 19 oferă capacități puternice în două domenii importante: simulare pentru sistemul de control al acumulatoarelor, analiza siguranței în funcționare pentru toate industriile în care aceasta este critică.

Mai mult ...

Continuați să inovați cu ANSYS Discovery Live

ANSYS Discovery Live a fost testat cu succes, în cele 5 luni de la lansare, de mii de ingineri din întreaga lume.

Mai mult ...

Ofertă specială licențe PTC Creo

În perioada 8 ianuarie - 31 martie, la achiziția unei licențe de bază PTC Creo, beneficiați de 50% discount la achiziția oricărei extensii Creo: CAD, CAM sau CAE.
 

Mai mult ...

Modelarea și simularea mașinilor electrice rotative

Pentru modelarea și simularea 2D și 3D în domeniul mașinilor electrice rotative, ANSYS oferă instrumentele de analiză de câmp electromagnetic de joasă frecvență ANSYS Maxwell și ANSYS RMxprt.

Mai mult ...

ANSYS Mechanical R18.2: Contacte mai performante

Atât în analizele statice cât și în cele dinamice contactele joacă un rol fundamental. De aceea îmbunătățirea lor este o preocupare continuă pentru ANSYS.

Mai mult ...

ANSYS Mechanical: Analiza vibrațiilor aleatorii

Acest tip de analiză ne permite să determinam răspunsul structurilor la sarcini din categoria vibrațiilor aleatorii.

Mai mult ...

Vericut 8.1 - Noutăți

CGTechHove, Anglia va lansa în cadrul evenimentului EMO Show, cea mai recentă versiune VERICUT 8.1, soluție software pentru simularea, verificarea și optimizarea mașinilor CNC.
 

Mai mult ...

ANSYS Mechanical: Analiza termică tranzitorie

Analizele termice tranzitorii implică temperaturi și alte mărimi fizice de natură termică care variază în timp.

Mai mult ...

Creo 4.0 - un pas spre viitor

 

Soluțiile integrate CAD/CAM/CAE/PLM ale companiei PTC oferă funcționalități complete pentru toate etapele de dezvoltare a unui produs.

Mai mult ...

Program ANSYS Startup

Programul ANSYS Startup oferă acces instantaneu la soluțiile ANSYS, astfet încât antreprenorii să-și poată dezvolta afacerea, rapid și eficient.

Mai mult ...

GENESIS v16.0 - Noutăți

GENESIS v16.0 și interfața sa grafică, Design Studio, au fost lansate. Descoperiți cele mai importante capabilități ale acestei noi versiuni.

Mai mult ...

ANSYS 18 - Noutăți

Industria contemporană este în curs de transformare fundamentală în ceea ce privește procesul de fabricație, încă de la introducerea liniei de asamblare.

Mai mult ...

Mesh automat cu celule de tip hexaedru

TwinMesh funcționează independent de ANSYS, însă acesta poate exporta grila de discretizare cât şi datele simulării direct în ANSYS CFX.

Mai mult ...

TLO GET ACTIVE: Subscripție licențe PTC

PTC continuă campania de conversie a licențelor CREO cu serviciul de mentenanță expirat, în licențe noi de subscripție PTC Creo 4.0.

Mai mult ...

Creo Parametric 4.0 - Noutăți

Creo Parametric 4.0 oferă posibilitatea să proiectați produse inteligente, conectate și de a valorifica noile tehnologii, cum ar fi imprimarea 3D și realitate augmentată.
 

Mai mult ...

Licente trimestriale PTC, acum disponibile!

Începând cu 1 octombrie 2016, PTC pune la dispoziţia utilizatorilor licenţe de subscripţie trimestrială pentru soluţiile CAD.
 

Mai mult ...

Vericut 8.0 - Noutăți

VERICUT 8.0 are mai multe îmbunătățiri concepute pentru a crește capacitatea inginerilor de fabricație în vederea analizării, optimizării și documentării procesului de programare și de prelucrare CNC.
 

Mai mult ...

Susținerea inovațiilor în domeniul energiei

Campania globală ANSYS pentru susținerea inovațiilor de ultimă generație din domeniul energiei. Tehnologia de simulare ANSYS poate fi utilizată în toate etapele complexe de realizare a unui sistem energetic.
 

Mai mult ...

ANSYS 17.2 - Noutăți

ANSYS Inc. anunță lansarea versiunii R17.2, versiune ce se bazează pe o suită de tehnologii cheie noi, care facilitează îmbunătățirea proceselor de dezvoltare proprii unui produs.
 

Mai mult ...

Puteți deține în continuare licențe perpetue (soluţie Bentley)

Deţineţi licenţe software, iar reluarea sau prelungirea serviciului de mentenanţă nu mai este o opţiune din cauza noului mod de licenţiere.                                                                                  

Mai mult ...

Transformați acum licențele învechite în soluții software PTC de ultimă generație!

PTC a dat startul la campania de conversie a licenţelor software cu serviciul de mentenanţă expirat, în licenţe pe bază de subscripţie, ce includ: software, suport şi instruire.

Mai mult ...