Eveniment VIRTUAL | 30-31 Martie 2022
_______________________________________________________________________________________
 

Tehnologii digitale pentru Apărare 2022

_______________________________________________________________________________________
 

Tehnologii digitale pentru Apărare

INAS - Tehnologii digitale pentru Apărare
După doi ani de pandemie, timp în care atenția tuturor a fost îndreptată către sistemul medical, am ajuns în momentul în care realizăm importanța și necesitatea dezvoltării permanente a industriei de apărare.
 
Este timpul să discutăm despre cum tehnologiile digitale pot susține această industrie, reducând costurile și timpii de dezvoltare dar și îmbunătățind performanța generală a produselor. Vă invităm așadar la primul eveniment dedicat, Tehnologii digitale pentru Apărare 2022, ce va avea loc în format VIRTUAL, în perioada 30-31 martie.
 
Vom vorbi despre cele mai performante tehnologii digitale și cum acestea pot fi implementate cu succes în toate etapele de dezvoltate de produs: cercetare, proiectare, manufacturare, testare (simulări structurale, CFD, electromagnetice, optice, systems & embedded software, functional safety & cybersecurity), IoT, realitate virtuală și augmentată, digital twins.
 
În plus, celor ce își doresc să implementeze tehnologii de simulare, le oferim evaluări software pe termen lung (până la achiziție) și suport tehnic gratuit. Pentru detalii despre ce pași trebuie parcurși pentru a activa acest program, vă rugăm să ne contactați la office@inas.ro cu reply la acest mesaj. Ne dorim tare mult să susținem cât mai multe companii să facă pasul către digitalizare și ne vom bucura mereu să lucrăm cu dumneavoastră!

Evenimentul face parte din proiectul nostru de a construi o comunitate importantă de informare și socializare pentru companii, institute de cercetare și universități, pentru a facilita accesul către implementarea tehnologiilor digitale, elemente fundamentale ale industriei 4.0.
Înregistrare eveniment                                   Agenda
 
 
Vă așteptăm cu drag!

Cu deosebită consideraţie,
Echipa INAS

_______________________________________________________________________________________

PARTENERI

Parteneri INAS

INAS        INAS        Linkedin INAS        YouTube INAS        Facebook