Politica de confidențialitate

SC INAS SA Craiova, în calitate de proprietar și administrator al websiteului www.inas.ro, respectă securitatea prelucrării datelor cu caracter personal.

Păstrarea confidențialității asupra datelor dvs. este foarte importantă pentru noi. Această politică explică practicile noastre online de colectare a informațiilor și opțiunile disponibile pentru a vă informa cu privire la modul în care aceste informații sunt folosite pe website-ul nostru.

Informații pe care le colectăm:

  • Nume
  • Prenume
  • Adresa de email
  • Telefon
  • Nume companie

Orice informație furnizată de dumneavoastră va fi considerată și va reprezenta consimțământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie folosite de INAS în conformitate cu scopurile menționate la momentul furnizării.

Scopul colectării datelor:

Noi colectăm aceste „date cu caracter personal” numai dacă ni le furnizați atunci când solicitați informații ce privesc soluțiile, serviciile, ofertele și evenimentele noastre.

Atunci când sunt colectate date cu caracter personal, vă vom informa la punctul de colectare asupra scopului de colectare. Noi vom folosi informațiile personale de identificare pe care ni le oferiți doar pentru a răspunde la cererile dumneavoastră specifice.

Dacă aplicați pentru un loc de muncă la INAS și doriți să ne prezentați un CV prin e-mail sau prin intermediul site-ului, vom folosi CV-ul numai în cadrul procesului de recrutare.

Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizați.

 

Temeiurile legale în care noi colectam datele sunt:

Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date;

Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private;

Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date

Păstrarea datelor:

Nicio informație colectată de noi nu va fi partajată. INAS SA nu va transmite (gratis, prin vânzare sau închiriere) către terțe părți datele dumneavoastră cu caracter personal.

Este posibil ca INAS sa poată dezvălui datele cu caracter personal către terți dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună-credință în care aceste acțiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozițiile legale (de exemplu răspuns la un ordin judecătoresc sau la cererea unei agenții administrative).

Ne-am asigurat prin măsuri de securitate aflate la dispoziție ca să putem preveni accesul neautorizat la informațiile pe care le colectăm online.

Drepturile dumneavoastră oferite la legislația în vigoare sunt:

  • Dreptul la acces
  • Dreptul la rectificare
  • Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”)
  • Dreptul la restricționarea prelucrării
  • Dreptul la portabilitatea datelor
  • Dreptul la opoziție
  • Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere
  • Dreptul la o cale de atac judiciară eficientă împotriva unei autorități de supraveghere sau a unui operator
  • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri

Colectarea de informații non-personale de către site-urile unor terțe părți

Websiteul www.inas.ro folosește metode de monitorizare a traficului de la Google Analytics. Cookie-urile pot fi utilizate pentru a activa caracteristicile de personalizare ale website-lui (vă poate aminti de paginile vizualizate recent și de tipul informațiilor furnizate anterior, care vor fi completate în mod automat în formulare pe viitor, fără a mai fi nevoie să completați chestionarele de înregistrare de fiecare dată), și pentru a compila agregat date non-personale care ne permit să determinăm modul în care vizitatorii utilizează site-ul.

Aceste date ne ajută să îmbunătățim experiența utilizatorilor pe website.

Dacă preferați să nu primiți cookie-uri în timp ce navigați pe website-ul nostru, aveți posibilitatea de a refuza cookie-uri prin modificarea setărilor din browser-ul dvs.

Revizuirile la această politică de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică sau orice informație din cadrul său.

Dacă vom face modificări substanțiale vă vom înștiința prin postarea unui anunț pe website. 

Contact:

Dacă doriţi ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie actualizate sau scoase din baza noastră de date, ne puteţi notifica oricând acest lucru la următoarea adresă: Craiova, bulevardul Nicolae Romanescu nr 37C, Dolj, România, la telefon 0251438789 sau la office@inas.ro .

Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică sau punerea în aplicare a acesteia, vă rugăm să ne contactați.

 

Această politică de confidențialitate a fost actualizată cel mai recent la 27 aprilie 2018.