iSpring

 • INAS S.A. RO
 • Produse
 • iSpring - Instruire în format electronic utilizând un set complet de instrumente de creație pentru PowerPoint.

iSpring Suite

Instruire în format electronic utilizând un set complet de instrumente de creație pentru PowerPoint.

 

Integrare perfectă cu PowerPoint

Dezvoltarea conținutului unui curs în format electronic nu a fost niciodată atât de rapidă și de ușoară! Cu ajutorul pachetului iSpring, puteți transforma prezentările PowerPoint în e-cursuri într-o clipă.

Realizarea instruirii în format electronic rapid și ușor

Profitați de cele mai puternice instrumente de instruire electronică pentru PowerPoint pentru a dezvolta cursuri de calitate, prelegeri video și evaluări care vor funcționa pe orice desktop, laptop și platformă mobilă.

Conversie PowerPointLecturi VideoEvaluaări interactive

 

Transformați-vă prezentările în cursuri online gata pregătite pentru telefonul mobil.

 

Creați cu ușurință narațiuni video și le sincronizați cu slide-urile.   Elaborați teste cuprinzătoare cu scoruri flexibile si detaliate.
Capturi videoSimularea dialoguluiInteracțiuni de tip E-Learning
Înregistrați și ajustați videoclipuri pentru instruire cu ajutorul dispozitivului de înregistrare integrat.Construiți simulări de dialog realiste pentru a pregăti abilitățile de comunicare.

 

Prezentați-vă materialele de instruire electronica sub forma unor interacțiuni captivante.

 

Compatibilitate LMS extinsă

Adaptibilitate

Aplicație pentru telefonul mobil
Publicați conținutul iSpring în sistemul dvs. de management al instruirii.

 

Creați un curs o dată și redarea va fi perfectă pe toate telefoanele mobile și desktop-urile.

 

    Permiteți cursanților să studieze oriunde. Chiar și offline.

 

Convertiți PowerPoint-ul în cursuri electronice

Transformați prezentările existente în cursuri electronice. Utilizați cunoștințele dvs. de PowerPoint pentru a crea rapid și ușor numeroase materiale pentru instruire “e-learning” de calitate, fără o pregătire specială.

Creați lecturi video

Sincronizați videoclipul cu slide-urile PowerPoint și publicați-l într-un format de prezentare video pentru a ajunge la milioane de participant online.

Construiți evaluări interactive

Utilizați instrumentele iSpring de ultimă oră pentru a crea evaluări interactive cu conținut media bogat, animații video, scoruri detaliate și flexibile și reguli de testare.

Capturi de ecran video și instruire video

Acum puteți înregistra scenariile chiar în iSpring Suite fără a utiliza alte instrumente adiționale. Înregistrați tot ecranul sau doar o parte din el cu ajutorul instrumentului iSpring Cam încorporat, după care aceste capturi video pot fi atașate la slide-uri sau utilizate ca material de instruire independent.

Dezvoltați abilitățile de conversație

Creați simulări de conversație pentru a exersa abilitățile de comunicare ale echipei. Instrumentul TalkMaster încorporat include o bibliotecă de fundaluri și personaje pentru a dezvolta simulări de dialog realiste cu ferestre de comunicare și evaluări.

Creați interacțiuni în domeniul E-Learning

Materialele dvs. de învățare sunt mai vizibile cu interacțiunile iSpring e-learning pe care le puteți crea rapid și ușor cu iSpring Suite. Utilizați un set de șabloane gata făcute pentru a crea cronologie, referințe, glosare, cataloage și întrebări frecvente.

Compatibilitate LMS extinsă

iSpring Suite produce conținut care va funcționa bine în orice sistem de management al instruirii (LMS). Instrumentele iSpring suportă perfect toate standardele e-Learning clasice și noi:

 • SCORM 1.2, SCORM 2004, AICC, cmi5 și xAPI (Tin Can).

Dacă nu aveți încă un LMS, nu ezitați să utilizați iSpring Learn LMS și să vă bucurați capacitățile avansate de raportare, redarea excelentă a conținutului și publicarea instantanee cu un singur clic.

Adaptive Player funcționează peste tot

Tot ce creați cu iSpring Suite acceptă HTML5 pentru o redare perfectă pe orice dispozitiv, inclusiv PC-uri, Mac-uri, tablete și smartphone-uri (cu Windows, iOS, și Android OS).

Platforme suportate: 

 • Windows PC
 • Apple Mac
 • iPad and iPhone
 • Android
 • Windows Phone

Adaptive Player funcționează peste tot

Tot ce creați cu iSpring Suite acceptă HTML5 pentru o redare perfectă pe orice dispozitiv, inclusiv PC-uri, Mac-uri, tablete și smartphone-uri (cu Windows, iOS, și Android OS).

Platforme suportate: 

 • Windows PC
 • Apple Mac
 • iPad and iPhone
 • Android
 • Windows Phone